2777
2789
عنوان

بچه ها چرا ؟+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 46 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هیکلشو دوس دارم :/  بنظرتون قدش چنده ؟

اره هیکش خوب یه عکس گذاشته بود وایی همه مردا ریخته بودند زیر کامنتا میگفتند جذاب خوش هیکل و...

خدایا خودت سر بلندم کن که آرزو هام رو تیک بزنم😍کاربری دست چند نفر می باشد خواهر ۱۲سالم اگه مشکلی داشته باشه از شما کمک میگیره😻اگه هم گروه درسی دارید تگم کنید.
ا ندیدم من بخدا من کلا از دنیا عقبم

خخ هرکی یه جوریه وایی خیلی بد بود 😂

اگه بزارم فک کنم کارم به نی نی یار بکشه 😣

خدایا خودت سر بلندم کن که آرزو هام رو تیک بزنم😍کاربری دست چند نفر می باشد خواهر ۱۲سالم اگه مشکلی داشته باشه از شما کمک میگیره😻اگه هم گروه درسی دارید تگم کنید.
ا چ جالب من ندیده بودم

عکس رو گذاشتم ببین و پاک کنم 

بذار حالا زود پاکش کن

دیدی بپاکم ؟

اره عشقم😘

😻🙈

اها این تو اینترنتم پره تازه عکسایی خیلی ناجور ترم داره😁

من بدترین عکسش این بود ولی یه سوال دیگه چجوری میخواد شب اول قبر را جواب خدا را بده البته ربطی به من نداره ولی واسم سوال شد 

من بدترین عکسش این بود ولی یه سوال دیگه چجوری میخواد شب اول قبر را جواب خدا را بده البته ربطی به من ...

عزیزم امثال اینا زیادن و اصلا براشون مهم نیست ای چیزا

کاربر قدیمی ☺️کاربریمبعضی مواقع دست خواهرمم هست❤️