2777
2789

گاهی پيدا كردن كسی كه بتونه  عميق ترين احساسات خودت را باهاش در ميون بذاری، سخته

يک كوچ(رهیار) محيط امنی رو  فراهم مي كنه تا درباره ترسها و نگرانيهای خودت صحبت كني و ریشه بی انگیزگی ها، اهمالکاری ها، کمال طلبی ها ، تنبلی ها و اعتماد به نفس نداشتن،  ...  رو پیدا کنی و براش راه حل ها و اقدام های متناسب خودت رو پیدا کنی،

بتونی به خوشناسی و صلح درونی برسی

اگه دوست داری تو این‌مسیر همراهت باشم کافی درخواست دوستی بدی تا در اولین فرصت یه جلسه آشنایی رایگان با هم‌ بذاریم و سوالاتت رو جواب بدم. 

"بنفشه"

کوچ حرفه ای

بامدرک ACTP

بنفشه هستم، کوچ خودشناسی، توسعه فردی و روابط ، خوشحال میشم تو این‌مسیر همراهیت کنم.

مشاوره میخام لطفا:/

در این دنیای بی رنگ تو سبز باش💚🌱یه کنکوریِ خسته برام دعا کنید🌳 قلب من این چنین آسان نمی ارزید. عشقت اما به غم هایش نمی ارزیدلعنت به من اگه نجنگم یه ثانیه!میگذره ، سرد میشی ، بیخیال میشی،ولی فراموش نمیکنی ..شدی دوست داشتنی ترین اشتبام"..ادما فراموش نمیشن فقط حضورشون تو ذهنم کمتر میشه شایدم فقط به نبودشون عادت میکنیم:)! ...ما جدا از هم غم انگیزیم ؛ با هم ، بیشتر .گوش کن ؛وزش ظلمت را می شنوی ؟...بی‌ هوا آخر شب هوایت کردم !با هر کس که می نشستم از امید حرف می زدم حتی وقتی که ذره ای امید درونم نمانده بود . !عاشق نشویا، دگر دل ندهیا، آدمک ساده بمان ساده بمان بچه نشیا."اونکه دیر اومد و زود به قلبم نشست رفت و با رفتنش قلب من رو شکست

میشه کمکم کنید

جز شماها کسی رو ندارم /:

من امروز کات کردم

میخوام خودم رو بسازم

بخدا خسته شدم از وضع خودم

وضع ظاهریم افتضاحه.  نمیدونم مشکل از چیه

زیر چشام پف کرده شدید . چشام ۲۴ درد میکنن.  رنگ صورتم زرد شده. و خیلی لاغر شدم جوری ک خود مامانمم تعجب میکنه

.

وضع روحیم ک نگو .  خیلی بی سرو زبون شدم . دیگ تمایلی ب ارتباط گیری با بقیه ندارم .حالم از همه بهم میخورع

امروز هم ک با دوست .پسرم کات کردم

نمیدونم حس میکنم دارم پشت سر هم بد شانسی میارم این روزا

از خدا خیاییی دور شدم. نمازم رو قطع کردم

درسام افت کردن

فکر و خیالام بشدت زیاد شده.

حسرت های خیلی زیادی رو دلمه.  هی ب مامانم میگم میخوام اینکارو بکنم و مخالفت میکنه

سرم همه اش تو گوشیه و تنهایی رو ترجیح میدم

هرکاری میکنم با بی میلیه

🙁

قبلا صبور بودم خیلی قشنگ صحبت میکردم

الان وحشی شدم دوست دارم ب همه بپرم بی

بد دهن شدم

خدایا کمکم کن

در این دنیای بی رنگ تو سبز باش💚🌱یه کنکوریِ خسته برام دعا کنید🌳 قلب من این چنین آسان نمی ارزید. عشقت اما به غم هایش نمی ارزیدلعنت به من اگه نجنگم یه ثانیه!میگذره ، سرد میشی ، بیخیال میشی،ولی فراموش نمیکنی ..شدی دوست داشتنی ترین اشتبام"..ادما فراموش نمیشن فقط حضورشون تو ذهنم کمتر میشه شایدم فقط به نبودشون عادت میکنیم:)! ...ما جدا از هم غم انگیزیم ؛ با هم ، بیشتر .گوش کن ؛وزش ظلمت را می شنوی ؟...بی‌ هوا آخر شب هوایت کردم !با هر کس که می نشستم از امید حرف می زدم حتی وقتی که ذره ای امید درونم نمانده بود . !عاشق نشویا، دگر دل ندهیا، آدمک ساده بمان ساده بمان بچه نشیا."اونکه دیر اومد و زود به قلبم نشست رفت و با رفتنش قلب من رو شکست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه کمکم کنید جز شماها کسی رو ندارم /: من امروز کات کردم میخوام خودم رو بسازم بخدا ...

سبزک جان بهم درخواست دوستی بده تا ببینیم چکار میشه کرد. 

بنفشه هستم، کوچ خودشناسی، توسعه فردی و روابط ، خوشحال میشم تو این‌مسیر همراهیت کنم.
سلاام ممنونم از شما بابت دوره کوچینگ  این روش یک نوع ریشه یابی و برگشت به مشکل و عامل روانی هس ...

ممنون عزبزم ، خوشحالم که برات مفید بوده