2777
2789
عنوان

دندانپزشک کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 22 پست

پسرم رو بردم دندونپزشکی اصلا نه ژل بی حسی نه اسپری هیچی ...آمپول به اون گندگی رو سه بار به دندون بچه ام فرو کرد برا بی حس کردن .بچه ام داغون شد .تازه آخرشم گفت دیگه پیش من نیار بچه همکاری نمیکنه :||||||||||||||

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
پسرم رو بردم دندونپزشکی اصلا نه ژل بی حسی نه اسپری هیچی ...آمپول به اون گندگی رو سه بار به دندون بچه ...

تازه خوبه پسر شما نشسته پسر من که فکر کنم وسطش در بره تو خیابون... برای همین دنبال دکتر خوبم چون اگه تجریه بدی براش باشه دیگه دندانپزشکی نمیره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر دندونپزشک خوب برای کودک‌تون می‌خواین که هم حرفه‌ای باشه هم با بچه‌ها خیلی راحت باشه، دکتر آزاده فاضل بهترین گزینه است. با دقت تمام دندون‌های کوچولوها رو معاینه می‌کنن و بچه‌ها از رفتن پیششون اصلاً نمی‌ترسن. من از خدمات ایشون خیلی راضی بودم

من دخترمو بردم پیش دکتر آزاده فاضل برای پالپکتومی. خیلی مهربونه و با بچه‌ها خیلی خوب برخورد می‌کنه. دخترم اولش خیلی می‌ترسید، ولی دکتر با حوصله همه چیز رو توضیح داد و کارش عالی بود. الان دندونش روکش داره و هیچ مشکلی نداره