پسرم رو بردم دندونپزشکی اصلا نه ژل بی حسی نه اسپری هیچی ...آمپول به اون گندگی رو سه بار به دندون بچه ام فرو کرد برا بی حس کردن .بچه ام داغون شد .تازه آخرشم گفت دیگه پیش من نیار بچه همکاری نمیکنه :||||||||||||||
منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من پسرمو میبرم پیش دکتر هلن جوانمرد خیلی راضیم مطبشون سمت شهرک غربه بازم اگه خواستی خودت پرس و جو کن عزیزم اینستا هم دارن پیجشو میذارم اگه خواستی بری ببینی https://www.instagram.com/dr_helenjavanmard/
اگر دندونپزشک خوب برای کودکتون میخواین که هم حرفهای باشه هم با بچهها خیلی راحت باشه، دکتر آزاده فاضل بهترین گزینه است. با دقت تمام دندونهای کوچولوها رو معاینه میکنن و بچهها از رفتن پیششون اصلاً نمیترسن. من از خدمات ایشون خیلی راضی بودم
من دخترمو بردم پیش دکتر آزاده فاضل برای پالپکتومی. خیلی مهربونه و با بچهها خیلی خوب برخورد میکنه. دخترم اولش خیلی میترسید، ولی دکتر با حوصله همه چیز رو توضیح داد و کارش عالی بود. الان دندونش روکش داره و هیچ مشکلی نداره