2777
2789
عنوان

ریاضی یا انسانی

1050 بازدید | 33 پست

سلام میشه منو راهنمایی کنید من بین این دوتا گیر کردم ، ریاضی اگ برم میتونم برم مدرسه نمونه ولی انسانی ن چون من کلا آزمون برای تجربی دادم اما چون سهمیه ای بودن همه جای ما نشد ک سهمیه نداشتیم ، حالا بین این دوتا گیرم ، می‌خوام هم معلم بشم ، ریاضیم هم خوبه بیست میشم تقریبا همیشه ، دینی و عربی و فارسی هم خوبم ولی الان دو دلم ، امروز پیش مشاور بودم میگف ب انسانی بیشتر میخوری ولی اگ ریاضی هم بری خوبه میاری معلمی واقعیتش من دبیری ریاضی رو بیشتر از دینی و فارسی و .... دوست دارم

اگه عشق معلمی داری برو ریاضی داوطلب هاش خیلی کمه راحت زیر هزار میشی اما اگه رفتی انسانی زیر هزار نشدی قید معلمی رو بزن چون همه دنبال معلمی هستن تو انسانی 

❄ Only G♥D ❄

من باشم میرم انسانی

بعد هم حقوق

اما اگه هدفت فقط دبیریه، برو ریاضی

چون کنکور ریاضی رقابتش کمتره و بیشتر رتبه ها مهندسی می زنن پس ب شما میرسه بری دبیری

اما تو انسانی هم رقابت کنکور بیشتره هم اینکه یکی از رشته های پرطرفدارش دبيره و شرایطش سخته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین دختر خوب 

نمیتونیم بگیم چه رشته ای خوبه یا بد

آدما با هم فرق دارن 

روحیاتشون باهم فرق داره 

مثلا خود من عاشق حل مسئله های ریاضیم ولی از تاریخ و درسای حفظی انسانی فراری ام 

خب اگه برم انسانی موفق نمیشم حتی اگه دیگران بگن بهشته

قصد من از پست هایی که میذارم ناراحت کردن شما نیست   لطفا اگر آزرده خاطر شدید حلال کنید ممنونم 
اگه عشق معلمی داری برو ریاضی داوطلب هاش خیلی کمه راحت زیر هزار میشی اما اگه رفتی انسانی زیر هزار نشد ...

نمیتونم بگم عشق دبیری ام اما اینطور ک عقلانی فکر میکنم دبیری بهتره ، چون میبینم کلا خانوادم همه معلمن بابام ، داداشم خواهرم 

ببین دختر خوب  نمیتونیم بگیم چه رشته ای خوبه یا بد آدما با هم فرق دارن  روحیاتشون باهم ...

واقعیتش من مثلا برای امتحان ریاضی ی روز پنج ساعت کار کنم راحت بیست میشم در صورتی ک کتابت حفظی رو باید بیشتر بخونم و زیاد هم از حفظیات خوشم نمیاد اما درسم توی حفظیات هم خوبه تقریبا کمتر از نوزده و نیم نشدم تا حالا 

واقعیتش من مثلا برای امتحان ریاضی ی روز پنج ساعت کار کنم راحت بیست میشم در صورتی ک کتابت حفظی رو بای ...

پس برو ریاضی

قصد من از پست هایی که میذارم ناراحت کردن شما نیست   لطفا اگر آزرده خاطر شدید حلال کنید ممنونم 
ریاضی ایی که تو نهم هست خیلی اسونتره تا دبیرستان    

قطعا همینطوره اما فکر میکنم با کلاس رفتن میتونم خودمو تا ی حدی بالا نگه دارم تا زمانی ک دیپلم میگیرم و میگن کنکور ریاضی بخاطر کم بودن متقاضیان راحت تر ، و با ریاضی فکر میکنم راحت ترم تا رشته های دیگه ، درسته نمیتونم خوب و عالی تست ریاضی بزنم ولی من راهنمایی هم نمونه بودم و همیشه نمراتم بالا بود

دبیری  چالش  فراوان  سر کلاس دارد  به  تعطیلات  و   نصف ...

می‌دونم همه شرایطش رو‌ می‌دونم چون خانوادم همه دبیرن و اشنام با شرایطش سختی های خودشو داره 

ولی فکر میکنم دبیری بهتر بخاطر اینکه زودتر سرکار میری و توی دوران دانشجویی هم ی حقوق حداقل برای خرج خود فرق میشه 

قطعا همینطوره اما فکر میکنم با کلاس رفتن میتونم خودمو تا ی حدی بالا نگه دارم تا زمانی ک دیپلم میگیرم ...

منم همیشه راهنمایی نمراتم بالا بود و هچیوقت ریاضی زیر ۲۰ نشدم

تصمیمم این بود برم ریاضی 

اما الان واقعا خوشحالم که نرفتم

چیو ثابت کنی؟کیو قانع کنی؟بیخیال واسه خودت زندگی کن!