سلام میشه منو راهنمایی کنید من بین این دوتا گیر کردم ، ریاضی اگ برم میتونم برم مدرسه نمونه ولی انسانی ن چون من کلا آزمون برای تجربی دادم اما چون سهمیه ای بودن همه جای ما نشد ک سهمیه نداشتیم ، حالا بین این دوتا گیرم ، میخوام هم معلم بشم ، ریاضیم هم خوبه بیست میشم تقریبا همیشه ، دینی و عربی و فارسی هم خوبم ولی الان دو دلم ، امروز پیش مشاور بودم میگف ب انسانی بیشتر میخوری ولی اگ ریاضی هم بری خوبه میاری معلمی واقعیتش من دبیری ریاضی رو بیشتر از دینی و فارسی و .... دوست دارم
اگه عشق معلمی داری برو ریاضی داوطلب هاش خیلی کمه راحت زیر هزار میشی اما اگه رفتی انسانی زیر هزار نشدی قید معلمی رو بزن چون همه دنبال معلمی هستن تو انسانی
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ببین دختر خوب نمیتونیم بگیم چه رشته ای خوبه یا بد آدما با هم فرق دارن روحیاتشون باهم ...
واقعیتش من مثلا برای امتحان ریاضی ی روز پنج ساعت کار کنم راحت بیست میشم در صورتی ک کتابت حفظی رو باید بیشتر بخونم و زیاد هم از حفظیات خوشم نمیاد اما درسم توی حفظیات هم خوبه تقریبا کمتر از نوزده و نیم نشدم تا حالا
قطعا همینطوره اما فکر میکنم با کلاس رفتن میتونم خودمو تا ی حدی بالا نگه دارم تا زمانی ک دیپلم میگیرم و میگن کنکور ریاضی بخاطر کم بودن متقاضیان راحت تر ، و با ریاضی فکر میکنم راحت ترم تا رشته های دیگه ، درسته نمیتونم خوب و عالی تست ریاضی بزنم ولی من راهنمایی هم نمونه بودم و همیشه نمراتم بالا بود