2777
2789
چند روز پیش قرار شد ما ١١ نفر رو کله پاچه دعوت کنیم خود شوهرم دعوت کرد بعد که نشستم بهش گفتم چقد پاش در میاد پشیمون شد . من گفتم مرغ میگیریم جاش جوجه درست میکنیم اون که میگفت کلا دعوتی رو بیخیال شیم من گفتم زشته . خلاصه شوهرم نشست جلو مهمونا گفت کله گیرم نیومد و جاش جوجه درست میکنم . مهموناشونم خواهر شوهرم و بچه هاش و پسر عموی شوهرم و زنش بودن ! شوهرم میخواست فقط پسر عموش رو کله پاچه دعوت کنه خواهرش و بچه هاش گفتن ما هم دعوتیم !! بخاطر همین بی خیال شد شوهرم ! تازه میگفتن نفری یه کله برامون بگیر !!! بعد که روز موعود رسید و ما بهشون جوجه دادیم یکی از پسراش که ٢٨ سالشم هست درومد گفت صبح دوستم بم پیام داده رفته کله خریده . یعنی میخواست بگه دارین دروغ میگین که کله گیر نمیاد !!! میخوام بگم چقد ادما بد شدن ! من صد سال همچین رفتاری رو واسه یه غذا نمیکنم!!!
شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر شوهرم بدتر از همه به شوهرم گیر داده بود چه ایراد داره دعوت کن !!! حتی دلش واسه برادرش هم نسوخته .. باید ٤٠٠ هزار تومن کله میخریدیم تا ادمای خوبی باشیم
شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 
بنظرم اصلا نیازی نبود علتش رو توضیح بدین بهشون ، مهم دعوتی و دورهم بودنه دیگه ، فقط کافی بود بگید جوجه مهمون ما بجای کله. طلبکار که نبودن. البته رفتار اون پسر هم اصلا درست نبوده و بی شخصیتی محض بوده
شوهرت چه اسراری به دعوت کردن داره. می خواستی بگی دوستت که گیر آورده بگو برای شمام بگیره بده مامانت بپزه شاید سیر شی
لطفا براي سلامتي و عاقبت به خيري بچه هام دعا كنيد🙏🏻🙏🏻🙏🏻
بیخیال بابا،،، با آدم پر رو و بی ملاحظه مثل خودش باش،،،، باید کلا بیخیال میشدی و یا فقط پسرعمو و همسرش رو دعوت میکردی و یه دست کله پاچه هم کافی بود
درد من حصار برکه نیست.درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است.