2777
2789

از هفته دیگه بارندگی شدید داریم

دلم پر میکشه یبار دیگه بگم بابا🖤                                       زیرگروه آبی💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙    وزن شروع۸۰.   ۷۸,۸۰۰💙۷۷,۸۰۰💙  ۷۶،۷۰۰           وزن فعلی   ۷۵،۵۰۰💙      هدف اول۷۶🔓 هدف دوم ۷۲🔒هدف سوم۶۸🔒هدف چهارم۶۴🔒 هدف آخر۶۰💪  پروفایل سرگروه ها 💙چالش زمستونی💙تاپیک مانکن های زیبا    💙

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ای وای شوخی میکنی . منو بگو مرخصی هم گرفتم . پس باید بی خیال بشم دیگه؟

اگه دوس داری میتونی بیای

دلم پر میکشه یبار دیگه بگم بابا🖤                                       زیرگروه آبی💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙    وزن شروع۸۰.   ۷۸,۸۰۰💙۷۷,۸۰۰💙  ۷۶،۷۰۰           وزن فعلی   ۷۵،۵۰۰💙      هدف اول۷۶🔓 هدف دوم ۷۲🔒هدف سوم۶۸🔒هدف چهارم۶۴🔒 هدف آخر۶۰💪  پروفایل سرگروه ها 💙چالش زمستونی💙تاپیک مانکن های زیبا    💙

همین آخر شهرویر تعطیلات اخر صفر

ک برن بریزن تا جا داره گیلان اشغال دونی کنن

وای متنفرم از اخر شهریور این تعطیلات پشت هم

ک هررررررر چی آدم می ریزه شمال 

شلوووووغ گرووووون

اخرشم پررررر زباله

ناراحت نشید شمالی ها

اما کاش دیارتون دوست داشتید یخورده سخت میگرفتید یا زیرساخت میزاشتید حیف حیف ب شمال حیف

همین آخر شهرویر تعطیلات اخر صفر ک برن بریزن تا جا داره گیلان اشغال دونی کنن وای متنفرم از اخر شهری ...

خب همه جای دنیا تعطیلات مناطق زیبا شلوغ میشه به این میگن صنعت توریسم چرا این حرفو میزنی شما تو خلوتیا برو😕همین شلوغی کلی درامد محلی داره

از هر طرف که رفتم،جز وحشتم نیفزود...
خب همه جای دنیا تعطیلات مناطق زیبا شلوغ میشه به این میگن صنعت توریسم چرا این حرفو میزنی شما تو خلوتی ...

بله صنعت توریسم ک برای پیشرفت منطقه استفاده میشه

آبادیش

و اتفاقا جز قوانینش پول ناشی از اون صرف حفظ محیط اون منطقه میشه و بالا رفتن سطح رفاه مردمش

مشکلش تو پستم گفتم چیه

حرفمم از دلسوزی و علاقه بود

والا من کلا ذاتا از جای شلوغ بدم میاد

و همیشه شمال تو تایمی میریم محل ک تعطیلات این شکلی نباشه برای ریلکسیشن

منم نگفتم نرن ک عزیزم

از رعایت نکردن اون چیزی گفتم ک شمال داره ب نابودی طبیعت بی نظیرش میبره