2777
2789
عنوان

راهنمایی میخوام برای کند خوانی

1161 بازدید | 11 پست

سلام دوستان من تصمیم گرفتم برای استخدامی اموزش و پرورش بخونم ولی بلد نیستم کنکوری بخونم اخه بدون کنکور رفتم دانشگاه الان وقتی مانبع رو میخونم خیلی کند هستم مثلا یک صحفه کتاب روانشناسی ک برام گنگ هست و هیچ اشنایی ندارم یک ساعت طول میکشه بخونم هرچی تو گوگل زدم و روش های تند خوانی و تمرین کردم با کیفیت نیست و چیزی یادم نمیمونه اینم بگم با زمزمه لب میخونم و با چشم یاد نمیگیرم کسی هست کمکم کنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تندخوانی اصلش اینه که با چشم بخونی. خوندن با صدا، حتی لب زدن، خودش کلی زمان میبره. 

من یه دوره توی اینستا دیدم، خیلی تعریفش میکنن، اسم صاحب پیجش سهیل امانی هست. میخوای یه سر بزن، ببین اگر به دردت میخوره بخر. علاوه بر تندخوانی، سرفصل‌های دیگه هم داره، مثل تمرکز، نقشه‌کشی ذهنی و ... که خیلی به یادگیری و درک مطلب کمک میکنه. یه سری نکته‌ی آموزشی رایگان هم لابلای پست‌هاش هست. 

فقط مثل روزنامه بخون  سر امتحان یادت میاد

اخه ی فصل و تست میزنم بعد میبینم هیچی یادم نیست نمیتونم بزنم باید بخونم چند بار ی مطلبو تا تو ذهنم بمونه اینجوری ک‌حساب کردم یک ماه طول میکشه تا ی کتاب 700صحفه ای و بخونم

اخه ی فصل و تست میزنم بعد میبینم هیچی یادم نیست نمیتونم بزنم باید بخونم چند بار ی مطلبو تا تو ذهنم ب ...

مثل روزنامه بخون ولی چند بار بخون برای تست زدن روشش اینجوریه 

اگر تشرحی میخوای جواب بدی اون باید حفظ کنی ولی برای تست فقط تند بخون برو خداروشکر سر جلسه یادت میاد نگران نباش