شوهرم کاراموز وکالته،کلا وکالت یه شغلیه که ممکنه یه مدت داشته باشی یه مدت نه.براهمون شوهرم میگه باپولایی که داریم یه کاری انجام بدیم که ماهانمون همیشه در حد نهایت ده میلیون تامین بشه.حالا پولامون کمه منم یه مقدار دارم که پوله نصفه جهازمه گفتم بزاریم رو هم.حالا نمیدونمم چیکار کنم.نه فرش گرفتم نه اجاق گاز.مبل و تخت هم که هیچ.خودش میگه مبل کلا نگیریم چون مستاجریم اذیت میشیم.بعدا میگیریم حالا.نمیدونم چیکار کنم.از طرفی نمیتونم بگم پولو نمبتونم بدم چون برا زندگی مشترکمونه.اون میخاد ۸۰بزاره من ۳۰.بنظرتون اوکی کردنه درامده آینده مهم تره یا وسیله خونه
میشه یه صلوات برای سلامتیه نی نی توراهیم بفرستید🌺دامنتون سبز بشه الهی🤲🏻🌱
خوب مبل و تخت زیاد مهم نیس مستاجر هرچی سبکتر باشه بهتره وسایلت تو اسبابکشی نمیشکنه حرصشونو نمیخوری
به اینا فک میکنم والا.شوهرمم ادمه خوبیه.حتی چیز میخره یواشکی میزاره تو جهازم میگه به کسی نگو.الان دستش تنگه منم میگم زندگی مشترکه هوای همو داشته باشیم.
میشه یه صلوات برای سلامتیه نی نی توراهیم بفرستید🌺دامنتون سبز بشه الهی🤲🏻🌱
همون نیسان یا وانت اولا که فصلی هست زمستون و اینا کار نیست براش . دوما راننده ها اکثرا اونقدر خرج الکی میتراشن عملا هرماه یه هزینه زیادی باید بزارید کنار . فکر تصادف و قطعه عوض کردن و ...
تلگ پیام بزارید ۰۹۱۴۷۱۳۱۳۸۲ سیسمونی مستقیم از استانبول زیردکمه دورپیچ پتو سرهمی نوزادی خرید اول ارسال رایگان + اشانتیون