2777
2789
عنوان

حالم خوب نیست

250 بازدید | 8 پست

محرم که اومدیم خونه باباهامون موندم خونه بابام کلا جدا بشم تموم بشه این زندگی اولش همش التماس می کرد پیام میداد شرط گذاشتم بره دکتر روانپزشک بدون من رفته چون شهری که زندگی می کنیم با شهر مادری مون ده دوازده ساعت فرق داره تنهایی رفته نمیدونم چجوری گفته دکتر گفته مشکلی نداری میگه از خودم مطمئن شدم منم دیگه وقت مشاوره گرفتم امروز باید اون صحبت کنه ولی اون استوری گذاشته با مضمون از چشم افتادن و کنار گذاشتن آدما 

حس میکنم خودمو کوچیک کردم که باز تلاش کردم باز راه گذاشتم جلو پاش

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بگو باید باهم بریم پیش مشاور

مشاور تلفنی گرفتم امروز صحبت می کنه ولی میدونی رفتارش یه جوری شده انگار دیگه مهم نیست بشه یا نشه

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزجان تلاش کردن ادما برای خوب شدن شرایط اصلا کوچیک کردن خودت نیست

خیلی خوبه که روانپزشک رفته،البته اگه رفته واقعا.

خیلی خوبه پیش مشاور بره،یا هردو برین زوج درمانگر

بعدا حسرت نمیخوری چرا بیشتر تلاش نکردم

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
عزیزجان تلاش کردن ادما برای خوب شدن شرایط اصلا کوچیک کردن خودت نیست خیلی خوبه که روانپزشک رفته،البت ...

همیشه قبول نمی کرد اما الان فهمیده جدی ام پیگیری می کنه مشاور به من گفت یه جوری صحبت کن که متوجه بشه قهر نیستی فعلا ولی اون یه جوری رفتار می کنه انگار اصلا مهم نیست

خب پس تو هم تلاشی نکن بذار اون بیاد طرفت و بخواد

دیگه تلاش نمی کنم ولی خیلی برام سنگینه اینجوری استوری گذاشته خانواده ام میبینن در جریانن

همیشه قبول نمی کرد اما الان فهمیده جدی ام پیگیری می کنه مشاور به من گفت یه جوری صحبت کن که متوجه بشه ...

قمپز الکیشه

نذار رفتارای دیگران تورو از تصمیم درستت برگردونه

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
قمپز الکیشه نذار رفتارای دیگران تورو از تصمیم درستت برگردونه

میترسم همه چیز درست بشه برگردم بعد باز دعوا شد بگه من که قیدتو زده بودم بازم تو پیگیری کردی اینم بگم من هم خیلی بی محلی کردم تو این دو هفته اینا اصلا جواب نمی‌دادم بهش فقط هم می‌گفتم حق طلاق بده بیام یا خودم با سختی طلاق میگیرم