2777
2789
عنوان

میخام برم کربلا

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 67 پست

حتما أزمایش خون بده تا مطمئن بشی،اگه باردار نبودی دکتر آمپول میده تا پریود بشی، لطفا تو حرم آقا برای شفای من ناقابل هم دعا کنید،ممنونم ازتون

🌹❤️برای سلامتی و ظهور آقا صاحب الزمان" عج" صلوات میفرستی؟❤️🌹 ممنونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون عزیزم

عزیزم دعا میکنم که بری 😭شما هم رفتی منم دعا میکنی حامله بشم یکسال و نیم منتظرم سنم بالاس اسمم سمانه😔....یا امام حسین دوستمو برسون کنار ضریحت هم خودش حاجت روا کن..هم از طرف ما نایب الزیاره.

خدای مهربونم توکه از حال دلم باخبری معجزه ای کن که سخت محتاج یک نگاهت هستم.🤲💚🤲بفریادم برس یا ارحم الراحمین...خدا جونم خواست خودت رو با خواست دلم یکی کن...خدایا دعای دخترم گوش کن که شبا هر شب دستاش رو به آسمونته بزار باور کنه که خدا بچه هارو دوست داره ...خدایا معجزه کن خانواده ما چهار نفره بشه..خدایاخدایا میدونی که نی نی میخایم🥺🤲👶❤ میشه واسه باردار شدنم یه صلوات بفرستین هرکس فرستاد خودشم حاجت روا
عزیزم دعا میکنم که بری 😭شما هم رفتی منم دعا میکنی حامله بشم یکسال و نیم منتظرم سنم بالاس اسمم سمانه ...

عزیزم  چشم حتما حتما دعات میکنم سمانه جون به شرط لیاقت شما دعا کن من قسمت باشه برم یادم میمونه حتما انشالله سال دیگه با دلبندتان بری پابوس آقا

عزیزم  چشم حتما حتما دعات میکنم سمانه جون به شرط لیاقت شما دعا کن من قسمت باشه برم یادم میمونه ...

چشم عزیزم با این دل شکسته ام دعا میکنم همین الانم اشکام میریزه....انشالله که میری ...ان شالله خدا دعات در حقم بگیره....برم پابوسش منم 

خدای مهربونم توکه از حال دلم باخبری معجزه ای کن که سخت محتاج یک نگاهت هستم.🤲💚🤲بفریادم برس یا ارحم الراحمین...خدا جونم خواست خودت رو با خواست دلم یکی کن...خدایا دعای دخترم گوش کن که شبا هر شب دستاش رو به آسمونته بزار باور کنه که خدا بچه هارو دوست داره ...خدایا معجزه کن خانواده ما چهار نفره بشه..خدایاخدایا میدونی که نی نی میخایم🥺🤲👶❤ میشه واسه باردار شدنم یه صلوات بفرستین هرکس فرستاد خودشم حاجت روا
چشم عزیزم با این دل شکسته ام دعا میکنم همین الانم اشکام میریزه....انشالله که میری ...ان شالله خدا دع ...

عزيزم  نگران نباش معجزه هر روز اتفاق میافته انشالله که به حاجت دلت میرسی گلم