2777
2789
عنوان

میخام برم کربلا

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 67 پست
گلم من با کاروان میخام برم هزینه شم دادم انشالله هر چی خیره همون بشه دعام کن منم اگر لایق بودم شما ر ...

ممنون عزیزم من که ازصبح دارم گریه و التماس میکنم که امام حسین جان منم راه بده بیام 😢😭❤️🥺

🍃🌺 اگه میتونی یه صلوات برام بفرست 🌺🍃   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرص نخورید فعلا...‌ میشه برای دختر منم دعا کنید ماه بعد عمل قلب داره.... دعا کنید بخیر بگذره... خوب ...

عزیزم حتما حتما انشالله به حق سه ساله آقا سلامتیش به دست میاره و مشکلش حل میشه اسم دختر قشنگت چیه تا یادم بمونه

اره این پری لعنتی برنامه ی من بهم ریخت

برنامتون و تغییر بدید حیفه تا اونجا برید نتونی زیارت کنی آخه 

با مدیر کاروان صحبت کن تا شرایط اوکی بشه 

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚
برنامتون و تغییر بدید حیفه تا اونجا برید نتونی زیارت کنی آخه  با مدیر کاروان صحبت کن تا شرایط ...

حتما این کار میکنم ببینم چی پیش میاد برام دعا کن یک ساله اقدامم یعنی میشه باردار باشم و برم زیارت انشالله قسمت خودت بشه خواهر

حتما این کار میکنم ببینم چی پیش میاد برام دعا کن یک ساله اقدامم یعنی میشه باردار باشم و برم زیارت ان ...

مرسی مهربونم منم رویای کربلا دارم آرزوی دیرینه منه🥺

من از امام حسین علیه السلام یه معجزه هایی دیدم به چشم خدا کنه براتون دعا میکنم 😘💚

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚