2777
2789
عنوان

میخام برم کربلا

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 67 پست
خدا رحمت کنه پدر و مادرت حتما شما رو یاد میکنم اگر قسمت شد

ممنونم اسمم بهار هست برای زندگی خودم وهمسرمو بچه هامم دعا کنید.شما می تونید زیر قبه هم برید یا تو حرم نمیرین بدلیل شلوغی؟اگه رفتین داخل حرم بجای پدرومادرم زیارت کنید جوان بودن و نتونستن برن.

ما واقعا روزای بد و سختی داریم..غسل حضرت زینب س هم انجام میدیم ولی آروم نمیشیم آخه همه چی یهو بازم ریخت بهم.

دلم برای پدر ومادرم تنگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر تاریخ حرکت و عوض کن اگر پری بشی چه فایده داره آخه 

نمی تونی زیارت کنی گلم

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚

گلم فردا پیش یه دکار برو اول ازمایش بارداری بده اگه باردارنبودی خودش بهت امپول میده برای پریودت عزیزم حتما ما روهم دعاکن پدرومادرم  پدرشوهر ومادرشوهرم رو خواهر برادرامو ودعاکن خدایه شوهرخوب نصیب خواهرم بکنه

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

عزمزمه شما من دعا کنم بتونم برم چشم حتما حتما دعات میکنم هر کس تو این تاپیک بود دعا میکنم اسم مینویس ...

خواهش میکنم برای ازدواج سریع و موفق من و داداشام دعا کنید

با افتخار یه دختر دهه شصتی ام...من از تبار دخترهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام...              

سلام عزیزم 

شرایطت کامل درک میکنم 

سه سال پیش همین موقع دنبال کارای کربلا بودم که هی گره میفتاد به کارم ،براگذرنامه و...

پریودم نمی شدم میترسیدم برم اونور بشم 

اصلا هم نمی خواستم قبول کنم که اگر باردارم نرم پیله کرده بودم برم پیاده روی 

که أرمایش دادم باردار بود بابام وقتی فهمید اصلا نذاشت برم خواهرم رفت و اومد همش گفت خداروشکر کن که نیومدی وگرنه بچت میفتاد تو این راه مخصوصا جاهایی که ازدحام میشد یهو 

و توی راه خیلی گرمه راه طولانیه 

غذاکم میاد بعضی شهرا مثل سامرا وخیلی مشکلات دیگه که خانم باردار و جنین و تهدید میکنه 

همه اینارو گفتم که اگر بارداربودی نرووو که یک عمرپشیمونی داره 

در عوض هرسال با بچه ت میتونی بری 😍👌

🍃🌺 اگه میتونی یه صلوات برام بفرست 🌺🍃   

عزیزم ازامام حسین بخواه که مامان منم زود زود حالش خوب بشه خوش بسعادتت عزیزم منم خیلی دلم میخواد که یه بار برم کربلا ولی نمیدونم کی قسمت میشه التماس دعا عزیزم😔

الهی به امیدتو❤️ سلامتی آقا امام زمان صلوات❤️
عزیزم ازامام حسین بخواه که مامان منم زود زود حالش خوب بشه خوش بسعادتت عزیزم منم خیلی دلم میخواد که ی ...

عزیزم مادر خودمم مریضه حتما مادر جانت دعا میکنم انشالله یه روز با مادر مشرف بشی

سلام عزیزم  شرایطت کامل درک میکنم  سه سال پیش همین موقع دنبال کارای کربلا بودم که هی گره ...

گلم من با کاروان میخام برم هزینه شم دادم انشالله هر چی خیره همون بشه دعام کن منم اگر لایق بودم شما رو دعا میکنم