2777
2789
عنوان

اگه مادر نبودم خودمو می کشتم😞😢

324 بازدید | 26 پست

بعد از خیانت شوهرم افسردگی گرفتم با خودم حرف می زنم خونه ام همش بهم ریخته اس بچه ام خیلی وقتا ناهار نداره بهش خوراکی میدم خودم فقط چایی میخورم سردرد نگیرم 😭😭😭هیچ کس براش مهم نیست پدر و مادر ماه به ماه حالمو نمیپرسن تا من نرم دلم واسه روز های گذشتم تنگ شده

هر روز به خودکشی فکر می کنم همین چند ساعت پیش کلی در مورد خودکشی و‌مرگ مطلب خوندم ....دوست دارم شوهرم بیاد با جسد من روبرو بشه تا آخر عمر عذاب وجدان بگیره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مثل تو شدم ولی نه به خاطر خیانت دلایل دیگع داره

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘 
هر روز به خودکشی فکر می کنم همین چند ساعت پیش کلی در مورد خودکشی و‌مرگ مطلب خوندم ....دوست دارم شوهر ...

اشتباه نکن اگه میخاست عذاب وجدان بگیره بادیدم همین حالت میگرفت

😊😊😊

چرا تو بمیری خائنه ک حقشه بمیره خدا لعنت کنه مردای هوسباز و زنای خونه خراب کن رو 🤦🏻‍♀️

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

چرا برا کسایی که براشون اهمیتی نداری افسردگی گرفتی ....یه بار برای خودت تصمیم بگیر که سرحال باشی 

You know the difference between you and me... you want to achieve your goal to live better, but I fight until I die... I have to be stubborn because I have no choice but to be stubborn... I have 3 goals that I have to achieve... But only a fool talks about his future... I will come back whenever I succeed

عزیزم این کارو نکن از فردا پاشو خونت رو خوب تمیز کن این خونه بهم ریخته خیلی نقش داره تو افسردگی غذا بپز آهنگ بزار برقص شوهرارو بیخیال خودت برای خودت مهمی

اول اینکه پروفایل برا خودمه برندارید مرسی بعد از کلی گشتن به اصرار با شوهرم رفتیم تا اون طوطی که دوست داشتم بخریم خیلی خوشحال بودم اونروز یادمه صاحبش گفت چون دوسش داری بهت میدم چون میدونم خیلی علاقه داری بهش قول دادم خیلی مواظبش باشم بیشتر از چشمام اومدم خونه از خوشحالی خوابم نبرد اونروز روز ها گذشت ما بیشتر وابسته هم شدیم خیلی دوسش داشتم به داشتنش مغرور بودم تو شهر غربت رفیق تنهایی هام بود باهم بازی میکردیم قایم موشک و💔باهم میخوابیدیم شبا چندبار بیدار میشدم ببینم جاش خوبه سردش نباشه بخاری زیاد نباشه گرمش بشه اذیت بشه تا یکم بی‌حال میشد یروز کل دنیا رو سرم خراب میشد که جگر گوشه من چشه من خونه تمیز میکردم اون برام آواز میخوند من آشپزی میکردم برام آواز میخوند من آرایش میکردم اون روی شونم سر به سرم میزاشت گاهی از دستش عاصی میشدم ولی بازم شیرین بود اذیت هاش تا اینکه اونروز شوم رسید بنا به دلایلی که بهم ریخت فکرم اون پر زد رفت چقدر گریه کردم دنبالش گشتم الان بیشتر از ۴۰روزه رفته ولی من نمیتونم فراموش کنم شب روزم گریس من واقعا بدون اون مریضم اون برای من پرنده نبود عضوی از قلبم بود من واقعا نمیبخشم اونی که باعث شد بره💔😔هرروز از خدا میخوام برگرده خدا میشه یروز اونی که پیداش کرده زنگ بزنه بگه دلم به رحم اومد بیا پسش بدم بهت تموم اینارو با اشک نوشتم :)💔من یه دیوونه دلتنگم کاربری موفرفری سایت سابق 
هر روز به خودکشی فکر می کنم همین چند ساعت پیش کلی در مورد خودکشی و‌مرگ مطلب خوندم ....دوست دارم شوهر ...

تو رو خدا از این فکرا نکن فقط به خودت و بچت برس اون چه گناهی داره خوب بخورین خوب بپوشین گور بابا شوهر فک کن یکی فقط داره کارگریتون میکنه خرجتون میده همین...

کاربریم بالاخره برگششت😍🙈    با احترام جواب کسی که بهم توهین کنه رو نمیدم ....

ببین از این فکرای مسخره نکن. مردی که خیانت کرده عذاب وجدان نمیگیره فقط بچتو بدبخت می‌کنی با این کارت 

اگه میتونی جدا شی و مستقل شی که چه بهتر وگرنه بخاطر اون بچه هم که شده باید قوی باشی. دنبال دلسوزی از طرف کسی نباش

خیلی خیلی خیلی ضعیفی عزیزم ، این حرفا چیه ،خودکشی حتی فکر کردن بهش هم گناه کبیرست چه برسه عملی کردنش 

،این افکار پوچ رو‌ دور بنداز عزیزم ،

شوهرت با مردنت به هیچ عذاب وجدانی دچار نمیشه 

فقط و فقط  توای که بدبخت میشی 

هرچی این دنیا جز کشیدی اون دنیا بدترش سرت میاد 

پاشو خودتو جمع کن دختر 

به زندگیت برس 

به خودت برس 

برو خرید برو مسافرت برو پیش دوستات

فیلم ببین ،برو باشگاه ،برو کلاسای آموزشی 

لطفا پاشو‌ و برای خودت بجنگ و همه چیو تغییر بده 

اولین کاری هم که باید انجام بدی اینه که توقع و انتظارت از بقیه رو به صفر برسونی 

توی این زمونه هیچکس بدرد آدم نمیخوره جز خودش