2777
2789
عنوان

امان از بیشعوری و بی فرهنگی یک عده

279 بازدید | 20 پست

امروز نوبت سونو داشتم ۳هفته قبل نوبت گرفته بودم.نیم ساعت قبل نوبت هم سونوگرافی بودم

تا رسیدم دیدم وای چه خبره و چون دکتر سونو آنومالی زیاد داره کند پیش میره.

نگاه به جمعیت کردم که یه جای خالی پیدا کنم بشینم،در کمال تاسف دیدم سالن انتظار پر از بچه هایی هست که همراه مادر پدرشون اومدن سونو و نشستن رو صندلی ها مشغول گوشی بازی بعضی هام که ۲تا ۲تا بچه آوردن!!!پدر مادر محترم هم جای اینکه بچه رو بلند کنه زل زدن به شکم و راه رفتن من باردار ۸ماهه!!!

از سر ناچاری ۱ساعت و نیم رفتم تو راه پله رو پله ها نشستم.

پدر مادر گرامی من درک میکنم شاید جایی نداشتی بچه رو بزاری،ولی شمام درک کن من با این شکم بزرگ نمیتونم ۲ساعت سرپا وایسم و اون صندلی برای من مریضه نه برای بچه هات!!

واقعا توجیهی نداره ۴نفری بیاین سونوگرافی برای کار ۱نفر!!!

امضا ندارم،انگشت ميزنم  

عزیزم شعور ندارن و با ادم بیشعور هیچ بحثی نمیشه کرد

قیافه من🔫😑😑وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته 🔫😑الویه خوردم، تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره😲 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . وقتی باد پرده رو تکون میده نوار سربی پرده واسه جنین ضرر نداره؟ ذراتش توی هوا معلق بشه😫😫😫بچه فامیل با لیزر اسباب بازیش نور انداخت روم واسه بچه ضرر نداشته باشه🤦‍♀️ مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                           

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به منشی میگفتی عزیز 

تو این کرونا اخه چرا گذاشتن پذیرش این همه شلوغ بشه 

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......

منم همیشه این مشکلو داشتم

اولن اینکه نوبت سونوگرافی جای بچه نیس و بچه حوصلش سر میره لوغکای میکنه حوصله دیگرانم سر میبره 

دومن اینکه بابا پدر بشسنه توی خونه بچه هارو نگه داره مادر بیاد سونو و دنبال کارای پزشکیش و بالعکس 

میدونم حمایت کردن خیلی خوبه ولی هر چیزی مکانی داره 

گهگاه دیدم طرف ایل و تبارشو برای سونو میاره خب که چی واقعا ؟!

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•

من هر بار برم مطب ببینم خانم و آقای مسن یا خانم باردار ایستاده بی رودربایستی تذکر میدم میگم بلند شید تا ایشون بشینن واقعا درست نیست با اون پاهای ورم کرده و سنگین و کمر درد خانم باردار سر پا هم بمونه گاهی وقت ها هم میگن به شما ربط نداره ولی حرفم رو میزنم 

مولانا امیرالمؤمنین علی بن ابی طالب صلوات الله علیه و آله فرمودند زکات عقل تحمل نادانان است... مذهبی نماهای صاحب دین جدید لطفا هرگر روی پست های من ریپلای نزنید بحث دین و مذهب جای نظرات شخصی و تفسیر به رای نیست نیازی به تفاسیر به نَفْس شما ندارم ثقلینِ راه گشای تمام بشریت برای من کافی است... اگر جواب نمیدم یعنی لایق جواب دادن نیستید یعنی متوجه شدم انقدری🤏🏿 شعورمند و متفکر نیستید که با شما تبادل نظر داشته باشم یعنی فهمیدم اهل سفسطه و جدل هستید نه تفکر و تعقل... در شأن خودم ندیدم وقت بذارم همکلام بشم با تشکر. 🤌🏿اگر به شخصه در برابر اهانت های شما کوتاه میام جواب نمیدم به خودم و باقی کاربرها احترام میذارم و در کرانه های فرهنگی و شخصیتی من نیست مقابله به مثل کنم پس ادامه نده فکر نکن خیلی باحالی من کم آوردم تو الان شاخ شدی 😉🤲🏻اللهم عجل لولیک الفرج و العافیة و النصر و اجعلنا من خیر انصاره و اعوانه و شیعة و محبه والمستشهدین بین یدیه🤲🏻 💚اَللّـهُمَّ اَرِنيِ الطَّلْعَةَ الرَّشيدَةَ ، وَ الْغُرَّةَ الْحَميدَةَخدايا بنمايان به من آن جمال ارجمند و آن پيشانى نورانى پسنديده را💚

برامنم زیاد پیش اومد سر بارداریام تازه بچه که خوبه خوده همسراشون قشنگ راحت نشسته بودن پاها هم ۱۸۰ باز کرده برو برم نگاه میکردن به همه.آخرش یبار دکتره اومد بیرون ردشد گفت آقایونی که همراهن لطف کنین صندلیارو برا مریضا خالی کنین 

عجب بیهوده تکراریست دنیا....مهربان باشیم٬هزینه نداره
عزیزم شعور ندارن و با ادم بیشعور هیچ بحثی نمیشه کرد

بحث که نه

ولی اون سونوگرافی هم باید مانع حضور بیش از ۱همراه بشه چون به خودی خود بعضیا این درک ندارن

امضا ندارم،انگشت ميزنم  
به منشی میگفتی عزیز  تو این کرونا اخه چرا گذاشتن پذیرش این همه شلوغ بشه

۳بار رفتم سرش و محترمانه درخواست کردم با وجود گذشت ۱ساعت از نوبتم و همچنان معطلی قبول کنه برم داخل تا یه ترتیب اثری دادن

امضا ندارم،انگشت ميزنم  
بحث که نه ولی اون سونوگرافی هم باید مانع حضور بیش از ۱همراه بشه چون به خودی خود بعضیا این درک ندارن

باید داخل ک رفتی ب دکتر اعتراض میکردی و میگفتی اوضاع چطوره ..‌اون منشی رو وادار میکرد همراه توی مطب نیاد فقط بیماز اجازه داخل مطب نشستن رو داشته باشه

قیافه من🔫😑😑وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته 🔫😑الویه خوردم، تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره😲 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . وقتی باد پرده رو تکون میده نوار سربی پرده واسه جنین ضرر نداره؟ ذراتش توی هوا معلق بشه😫😫😫بچه فامیل با لیزر اسباب بازیش نور انداخت روم واسه بچه ضرر نداشته باشه🤦‍♀️ مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑