2777
2789
عنوان

دهه هشتادیا بیاین😐

440 بازدید | 59 پست

سلام

میشه در مورد رشته های کارودانش چیزی میدونید بگید؟

رشته های کارودانش خوبن؟ارزش تحصیل داره؟کنکور داره؟

یا بره فنی حرفه ای...؟

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما     

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فنی حرفه ای بری بهتره

قبلاً عضو نی نی سایت بودم با نام کاربری آناواگاهی وقتا لازمه به گذشته مون بگیم ممنون که این همه راه با من اومدی من مجبورم برم چون دارم از الآنم لذت میبرم و برای آینده نقشه قشنگی کشیدم خداحافظ 🌸🍃   

ای بابا من بیس چهاری دارم کامنتای ارزشمندمو واستون میزارم محض رضای خدا چهار نفر یچیزی بگید خب من چی بگم حالا بهشون این همه پز سایتو دادم😐🤣

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما     
فنی حرفه ای خیلی بهتره از کار دانش 

خب پر شده ارزش اینم نداره بره غیردولتی واقعا

اطلاعی ندارم راجبشون من رفتم انسانی ولی اگه شهرمون هنرستان داشت بخاطر علاقم میرفتم ولی نداشت اومدم انسانی 

دخترم😌نگید دخترو چه به فوتبال🤫💙 اگه مخالفی نظر منو پاسخ نده  درخواست دوستی قبول نمیکنم حتی خانم ها
سلام عزیزم نمی‌دونم زیاد درموردش ولی فنی حرفه ای بهتره من رفتم تجربی 

من خودمم تجربی میخونم

پسر عمم رفته کارودانش الان میخواد بره فنی پر شده 

بنظر من نه نداره انسانی برو ایندتو خراب نکن هنرم خیلی خوبه

من خودم تجربی میخونم

واسه کسی میپرسم

یعنی واقعا خوب نیست؟