2777
2789
عنوان

بگم یا نگم😥😥😥

137 بازدید | 4 پست

من خیلی دوست دارم شاغل بشم الانم دانشجو هستم.البته متاهل.یکی از اشناهای نزدیک مادر شرکت نفت کار میکنه تو فکرم اومده بهش بگم اگر کارمند دفتری خانم خواستن اگر شرایطش بود منو معرفی کنه.ولی دو دل هستم.ولی جاریم میگه تو این دوره زمونه بلاخره باید پی کاری رو بگیری تا بتونی شغلی به دست بیاری.

منم فقط پیج اینستا شونو دارم.نمیدونم پیام بدم یا نه؟البتع یه موضوع دیگه اینه که من فقط شنیدم شرکت نفت کار میکنن ولی با محیط و شرایط کار شرکت نفت وایشون اشنایی ندارم.خودشون که انگار بیشتر ماموریت شهرهای جنوبی میرن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو اینستا صایس پیام بدی یه شماره پیداکن ازشون بعد از احوالپرسی مطرح کن اصلا بد نیست

اره خودمم همین فکر رو دارم ولی شماره شو نمیدونم از کجا بیارم چون یه نسبت نزدکی با مادرم دارن مادرم شماره شو نداره ولی از خاله هامم بخوام تا تهشو در نیارن برای چیه ول نمیکنن بعدم بگم دیگه باید تو دهن همه شون بپیچیه هرکدوم یه چیز بگن کلا قضیه عوض شه😂