2777
2789
عنوان

شوهرم اصلا تو کارای خونه کمک نمی کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 579 بازدید | 53 پست
آنقدر زیاد اهمیت نداره من شوهرم اوایل کار نمیکردم فک میکرد قشنگه بعد هی ریز ریز گاهی گفتم داداشم خیل ...

اینا رو باید ازشون بخوای وگرنه خودکار نیستن

مثلا خودشون ببینن شما داری تی میکشی پا نمیشن برن یه جارو بزنن یا ببینن خونه نیاز ب گردگیری داره یا اشپزخونه بهم ریخته است و سینک پر ظرفه برن انجام بدن یا خودشون پاشن میز شام رو بچینن!

با گفتن ما کار اینا ب درد نمیخوره، باید درک خودشون برسه و انجام بدن وگرنه خسته کننده میشه هی بخوای بگی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین حتی اگ شاغل هم نبودی شوهرت باید تو کارای خونه کمکت کنه. هورمون و ساختار و بدن زن خیلییبی متفاوت ...

یعنی مرد هم بیرون خونه کار کنه هم داخل خونه؟؟

در صورت شاغل بودن زن من موافقم ولی وقتی خانم خونه داره نه،حالا اگر کاری مشکل باشه هم بله،ولی اینکه توقع داشته باشیم مرد هم بیرون خونه کار کنه هم داخل خونه به نظر من زیادیه

هی دوباره نگین زن علیه زن و از این صحبتا،من خودم بیرون شاغل بودم،کار بیرون خیلی سنگینه،به خصوص برای مردها که مسئولیت پول درآوردن بیشتر گردنشه سخت تره

فقط 18 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
آنقدر بدم میاد از آدمهایی تنبل دختر عمو من پرستار هست کارش از تو هم سخت تره ولی خونه اش همیشه مرتب ت ...

کلفتی کردن افتخار نداره یه زن باید حق و حقوق خودشو بشناسه متنفرم از زنایی که فکر میکنن خیلی کار بزرگی انجام میدن دخترعموت کار شاخی انجام نمیده مدال میخوای بندازیم گردنش؟ بدم میاد از زنایی که همجنس خودشونو تحقیر میکنن که خودشونو بالا ببرن

امیدوارم بتونم با سیاست درستش کنمولی فکر نکنم خودشم پرروعه

اسی بزار یه چیز بهت بگم از خودت انتظار داشته باش برنامه ریزی کن زن داداش منم شاغل هست دو تا بچه داره ولی همه کارهایی خونه خودش انجام میده خیلی زرنگه شوهرش هم مهندسه صبح تا شب کار میکنه وظیفه شوهرت نیست کار خونه وظیفه خودت هست شوهرت وظیفه تهیه وسایل بیرون خونه هست اینو به خودت یاد آوری کن آشنایی ما هم شاغل تنبل بود شوهرش کمک میکرد آخر مادر شوهر فهمید طلاقش داد الان از فامیل گرفته زرنگی باهوش و معلم هست الان هم بچه دار میشن

اسی بزار یه چیز بهت بگم از خودت انتظار داشته باش برنامه ریزی کن زن داداش منم شاغل هست دو تا بچه داره ...

ببین بذار یچیزی بگم بهت ازدواج کردن بزرگترین دستاورد خیلی از خانوما نیست که به خاطرش تن به هر خفتی بدن و فقط حمالی کنن تا آقا راضی باشه یوقت طلاقشون نده. کار نکنی طلاق میده؟ به ت خمکم

کلفتی کردن افتخار نداره یه زن باید حق و حقوق خودشو بشناسه متنفرم از زنایی که فکر میکنن خیلی کار بزرگ ...

کلفت میگی چرا ازدواج کرد مگه همه چیز در ازدواجه این همه آدم نشستن زندگی میکنند ولی ازدواج نمیکنند اسی هم ازدواج کرده ساغله همسرم تو کار خونه کمک نمیکنه خوب اسی تو که ازدواج کردی انتظار از خودت داشته باش باور کن متلا عروس ما میاد خونمون من وظیفه دارم خونمون شام چایی من میآورم هیچ وقت نگفتم بلد شو ظرف بشورحالا بچه هاش خونمون را کتیف میکنند بازم تمیز میکنم الان من کلفت هستم درسته اونم اوایل کمک نمیکرد ولی الان خیلی کمک میکنه چرا من چون من دخالت نکردم خونه خودشون هم کمک میکنم ولی انتظار ندارم

ببین بذار یچیزی بگم بهت ازدواج کردن بزرگترین دستاورد خیلی از خانوما نیست که به خاطرش تن به هر خفتی ب ...

آفرین همه چیز در ازدواج نیست آشنا ما استاد دانشگاه هست هم خوشگل هست و خیلی خواستگار ازدواج نمیکنه میگه نمیخوام آزادی یم دست کسی بدم خیلی هم ازدواج میگن وقتی مادر شوهر اینو شوهرم اینو اینو گفت مشاور هم به خانومی که گفت نه من نمیتونم گفت چرا ازدواج کردی فکر کردی گل بلبل هست تحمل نمیکنی طلاق بگیر

آفرین همه چیز در ازدواج نیست آشنا ما استاد دانشگاه هست هم خوشگل هست و خیلی خواستگار ازدواج نمیکنه می ...

خب این حرفایی که میزنی برخلاف این نظره. ازدواج دو طرفف ست نمیشه که یک نفر زیر بار کارایی که حتی به چشم طرف مقابل هم نمیاد له بشه.

ببخشید یک سوال دارم مگ زن رباته؟ که هم همزمان خانه دار باشه ، هم شاغل باشه ، هم مادر باشه ، هم معشوق ...

خاک تو سرتون با این طرز فکر تون زن مگه ربات هست چرا ازدواج کردی میموندی خونه پدرت

چرا انقدر زن ستیزی شما؟ همین شماها مردا رو پررو میکنین همه کارا رو یه نفر انجام بده که چی بشه؟ کاپ ح ...

طرف دار نیستم ها فعلا که زنها پرو تشریف دارن عمه من هیچ از اول انجام نداده و فقط همسرش هم بیرون هم خونه کار کرده والله خونش هم همیشه آشغالها الآنم زمین گیر شده دکتر گفته بدنش پوچ شده الان به نفر رفته بودیم تازه عروسی کرده خیابون از خونش تمیز بود میگفت شوهرم کار نمیکنه چنان بد بیراه میگن پشت سرش یا نفرین پدر مادرش گاهی هم به روش میگن