2777
2789
عنوان

دستگاه atm

2322 بازدید | 14 پست

سلام روزتون بخیر.یسوال داشتم خدمتتون.تابحال کسی تو اشناهاتون دستگاه خود پرداز خریدن یا دارن‌.سودش چقدره در ماه حداقل؟؟؟

میارزه یا نه.

اخع من پولشو ب سختی بدست آوردم نمی‌خوام ضرر بدم.

باباهم ندارم.تک و تنها.یک دختر ۲۲ ساله میخوام گلیم زندگیمو بکشم بالا.در کنار شغلم البته

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم دستگاه بستگی داره کجا باشه و چقدر تراکنش داشته باشه. درصدی از تراکنش برای شماست. اینم بستگی به اون بانک داره که چند درصد میده .میخوای بخری یا توی مغازتون میخوای اجاره ای بزاری؟

دوستان گلم دعا کنید مامان بشم چندین ساله چشم انتظارم🙏🙏🥺🥺. ممنون🌹🌹

ببین یه مغازه ای توی همسایگی ما هست تراکنشش بد نیست برای انصار هستش، می‌گفت ماهی ۵میلیون براش داره. این آقا به بانک اون قسمت رو اجاره داده تا atmبزاره اونجا

عزیزم دستگاه بستگی داره کجا باشه و چقدر تراکنش داشته باشه. درصدی از تراکنش برای شماست. اینم بستگی به ...

مغازه داریم میگم دستگاه رو بخرم.حدودا بین ۴۰ تا ۵۰ میلیون هستش.

ببین یه مغازه ای توی همسایگی ما هست تراکنشش بد نیست برای انصار هستش، می‌گفت ماهی ۵میلیون براش داره. ...

نه من فرق دارمم.من میخوام دستگاه خودم بخرم حدودا بین ۴۰دتا ۵۰ میلیون هستش میزارم تو مغازه خودمون.مغازمونم بد نیس محلی هست مکانش اما کنارمون ی مارکت بزرگه که رفت و اومد داره.همون ۵ هم خوبه بنظرم 

ببخشید حداقل درآمدش میشه بگین و خرابیش و هزینه های اضافی اش و تردد دارین به بانک برای پول نقد و اینا ...

من که اطلاعات کافی ندارم ولی درامد انچنانی نداره مثلا شاید درحد چهار ،پنج تومان بعضی روزاهم بیشتر 

فکرکنم باید هرروز چک پول و .. بری از بانک بگیری بیاری

من که اطلاعات کافی ندارم ولی درامد انچنانی نداره مثلا شاید درحد چهار ،پنج تومان بعضی روزاهم بیشتر&nb ...

روزی ۴.۵ هزار تومن یا ماهی ۴.۵ میلیون.خوب بازم  خوبع حقوق خودمم هست اونم ۵ تومن باهم میشه ۱۰ تومن دوتونم‌پول بابام میده ماهیانه.برای ۲۲ سال سنم خوبع

مغازه داریم میگم دستگاه رو بخرم.حدودا بین ۴۰ تا ۵۰ میلیون هستش.

ببین گلم دستگاه مدل های مختلفی داره و با قیمتهای مختلف. من یکی از دوستام پارسال میخواست بخره ۸۰ دست دوم بود. شما نگاه کن و با آدم کاربلدش مشورت کن تا یه دستگاه خوب و اگه دست دوم میخری سالم باشه و اینکه مدل قدیمی نباشه که خیلی جاگیر هستش. اگه خراب بشه هزینه های تعمیرش زیاد هست.

اگه رفت و آمد اطرافت باشه خوبه . خریدش خوب هستش.

ولی اگه پرستاری بگیری هزینه به عهده بانک هست.

روزی ۴.۵ هزار تومن یا ماهی ۴.۵ میلیون.خوب بازم  خوبع حقوق خودمم هست اونم ۵ تومن باهم میشه ۱۰ تو ...

عزیزم اگه مغازه فضای خالی زیادی نداری میتونی از این atmهای غیر نقدی بگیری. همه کارهای atmرو انجام میده به جز وجه نقد. دردسرهای پول گذاری و پول گیر کردن و... رو هم ندارن. بازم خودتون پرس و جو کنین. اینا نظرات من بود