2777
2789

تا حالا یادم نمیاد بهم درستو درمونمحبت کرده باشهیا لباس خریده باشه یا خرج مدرسمو داده باشه بخاطر همین رفتارش دانشگاهم نتونستم برم براهمین کنار مامانم خیاطی کردم تا بتونم درامد داشته باشم تا براچندتومن نیم ساعت التماس نکنم ولی به پولی که بددست میارم چشم داره و انتظار داره بچه ای که به دنیا میاره بره براش پول بیاره بره سرکار...تا این سن مامانم با قرضو قوله برام لباس میخرید..الان یه مقدار پول جمع کردم که دوست دارم برم کلاسی جای یه مهارتی یاد بگیرم یه مقدارم جهیزیه بخرم برا خودم که نمیزاره و از من طلبکاره با وجود این رفتاراش حاظر نیستم خار به پاش بره...

هیچ رفاهی برا منو مامانمو خواهر برادرام فراهم نکرد و داداشام از سن پایین خودشون کار میکردن..راضی نداره یکی از فامیلامون بیاد خونمون چنان اخمو تخم میکنه که ادم از خجالت اب میشه ...شبا وقتی همه خوابن همه اینارو به خدا میگم کلی گریه میکنم ولی خدا هیچ کاری نمیکنه وضعیتمون بهتر شه..بعضی وقتام میگم من خیلی بچه سوسولم که با این چیزا بهم فشار امده..😔کاش همچین بچه هایی هیچوقت به دنیا نمی امدن..الانم با کلی سختی اینو تایپ کردم چون گوشیم خرابه

دیگه هر کسی یه ایرادی داره  باید همینجور قبولش کنی بازم خوبه روی پای خودتی پدر منم بشدت خسیس بود الان ازدواح کردم  همسرم خیلی دست و دلبازه   انشاله یه شوهر دست و دلباز گیرت میاد

مثل یک پروتن فکر کن..... همیشه مثبت  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.