2777
2789
عنوان

بعد دوماه برگشتم فهمیدم باز با دختره تو ارتباطه☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 4935 بازدید | 187 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشتباه بزرگی کردی که وقتی قهر رفتی با گرفتن یه تعهد برنگشتی سر زندگیت با گفتن اون که تمام شد شما هم ...

یه شرایطی پیش اومد که مجبور شدم برگردم یعنی احساس کردم تو اون شرایط باید کنارش باشم حالش خیلی بد بود 

همینایی که میگن قضاوت بده خودشون  از همه بیشتر ادعای قضاوت دارن😏

واقعا میتونی باهاش زیر یه سقف باشی؟

اگرم میخواستی برگردی حداقل تو محضر تعهد میگرفتی ازش!!!

عزیز من خودتو تباه نکن با مرد اینطوری...

کسی که بار اول خیانت کنه به بار دومم کشیده میشه...

هر کی اذیتم کنه میرم تو تاپیکاش و هر کامنتی گذاشته رو لایک میکنم و هر جا پست بزاره پیداش میکنم و لایک میکنم تا اعلاناتش بسوزه! پس باهام راه بیاید!🤙🏻😂 کژدم ژپژ ژپژ کژ ژژ پا را!🔪😐
واقعا همچین ادم خیانت کاری رو دوست داری 

نمیدونم چه حسیه دوست داشتنه یا چی ولی نبودش دلتنگم میکنه و دیدن کنار یکی دیگه عاصی 

عزیزم حتما ی مشاور برو این طبیعی نیست ک شوهرت با یکیه و تو عادی باهاش و ارزش ب خودت نمیدی ،ی چیزیت هست ،اعتماد بنفس کم،مهر طلبی،ی خلا عاطفی داری ک مشاور میتونه کمکت کنه 

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

درکت نمیکنم! اگه همسرتم بود مثل تو از جونش مایه میذاشت؟چرا موندی؟

اصلا 

حتی حرفشم میزنم بهش برمیخوره میخواد خودش جر بده

یه شرایطی پیش اومد که مجبور شدم برگردم یعنی احساس کردم تو اون شرایط باید کنارش باشم حالش خیلی بد بود ...

باز اشتباه 

دختر خوب حالشون هیچوقت بد نمیشه نمیدونم چند ساله ازدواج کردی ولی مردها خوب بازیگری هستن

بگو پس تا تو این رابطه رو تموم کنی منم برم یه رابطه رو شروع کنم  حوصلم سر نره😐 اون گوشیو بشکو ...

دلم خونه ازش 

این بار آخر بدجوری برام سنگین بود