2777
2789
عنوان

بعد دوماه برگشتم فهمیدم باز با دختره تو ارتباطه☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 4936 بازدید | 187 پست
اینقدر دعوا کردم اینقدر جفتشونو فحش کش کردم اینقدر من اول شوهرمو زدم و بعدش کتک خوردم که کلا نمیدونم ...

ساده نباش ب خودت بیا 

داری چیکار میکنی با خودتو زندگیت؟

هرجور شده برو سراغ زنیکه هرزه تو در و همسایه آبروشو ببر تهدید کن چ میدونم ب شوهرش بگو 

پاشو از زندگیت ببر

مثل این میمونه گوشتو بذاری جلو گربه ب گربه فرصت بدی از گوشت سیر شه دیگ بهش دست نزنه 

اصلا محاله ممکنه شوهرت بتونه اونو ول کنه 

خودت پرتش کن از زندگیت بیرون 

چیو سپردی ب شوهرت اخه

یه شرایطی پیش اومد که مجبور شدم برگردم یعنی احساس کردم تو اون شرایط باید کنارش باشم حالش خیلی بد بود ...

اون بهت خیانت کرده ساده😐😐😐مگه تو وقتی خیانتشو فهمیدی حالت بد نبود مگه اون اومد پیشت؟؟؟؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره داشته منم فهمیدم هم شوهرم و هم دختره هم میدونن که من میدونم رابطه جنسی داشتن

چجوری نکشتیش؟

چجوری نرفته آبروی زنه پیش خانوادش نبردی؟ چجوری شکایت نکردی تاحالا به جرم رابطه نامشروع؟ چقد آخه تو ذلیل و تو سری خوری

عزیزم وقتی گفت ۴۸ ساعت دیگه تمام میکنم قول میدم.درو باز میکردی میگفتی ۴۸ ساعت لطف کن از خونه برو بیر ...

اینقدر دعوا کتک و فحش توهین داشتیم که دیگه بیزارم از دعوا

همینایی که میگن قضاوت بده خودشون  از همه بیشتر ادعای قضاوت دارن😏

نمیخوام ناامیدت کنم توبه گرگ مرگه 

کسی رو میتونی ببخشی که فقط یکبار اشتباه کرده باشه و خودش پشیمون شده باشه 

نه اینکه با دختر مردمه توروهم داره توام باهاش معمولی هستی 😐

فقط داری خودتو تباه میکنی بنظرم 

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️

اگه بچه نداری حتما طلاق بگیر آدمی که اینطوریه درست نمیشه الان دختر عموی مادرم سر همین خیانتای شوهرش خودکشی کرده با دوتا بچه آدم دخترش 9 سالشه یه حرفایی میزنه آدم دلش کباب میشه

اول اینکه درست نمیشه دوم اینکه حتی اگه درست بشه هم به درد ننه ش میخوره، خیانت کرده تموم شده رفته از ...

خودمم همین حسو دارم عمرا دیگه بتونم بهش اعتماد کنم یا واسم ادم اول باشه اما مجبورم به موندن 

همینایی که میگن قضاوت بده خودشون  از همه بیشتر ادعای قضاوت دارن😏