متاسفانه بدهکاریم و تا یادمه همین بوده و خودمم شاغلم همسرمم همینطور ولی خوب اجاره خونه داریم و کلی قسط دیگه و ی بدهی 20میلیونی به پدرم دارم که بنده خدا بعد مدتها خواسته نمیخوام شرمندش بشم و از طرفی چندتا قسط عقب افتاده داریم میخواستم دوتا تیکه طلامم بفروشم بدم بابام ولی اون قسطیه میگه چون ضامن پدرمه اگه ندم حقوق بابام قطع میشه واقعا درمونده شدم چند روز مثه مرغ سرکنده ام چیکار کنم اخه تلاشم میکنیم سالهاس ولی بخدا هرسال برمیگردیم به جای اولمون چرا خدا ی راهی برامون نمیزاره بخدا سالهاس اوضامون همینه یادم نمیاد با راحتی زندگی کرده باشم همش بدهی قرض و درجا زدن و دوباره برگشتن به سرجای اولمون مگه ما بتده خدا نیستیم مگه نمیبینه تلاشمونو پس چرا برامون کاری نمیکنه واقعا موندم چیکار کنم خواستم هم خواهش گنم دعامون کنید این ماه بتونم روسفید بشم و تموم بدهیامونوبدیم و ی فرجی بشه هم اگه دعای گیرایی که روزی و بدهیم حل بشه بهم بگید بخدا خیلی هم دعا میکنم همش شکرگزاری میکنم منفی باف نیستم الانم واقعا کلافه بودم درد دل کردم بچه ها دعا چی بخونم خدا دست خالی منو نزاره واقعا گرفتارم بدهی و قرض پشت هم داریم تموم نمیشه 😭😔😔😔🙏🙏🙏
من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏
من همون کاربری madam قبل هستم ده سال خواننده خاموش بودم و دوبار هم کاربریم لغو شد ...دعا کنید ارامش بیاد به زندگیم و منم خومه دار بشم🙏 و بتونم ی زن خیلی موفق بشم دوست دارم به اوووووج برسم 😊 خدایا بابت تمااااااام داشته هام و داده هات شکر راهم رو هموار کن بتونم به زندگیم سامان بدم من لیاقت بهترینارو دارم خدایا هواست به منم باشه 😍😔🙏