2777
2789

سلام دوستان 

من ۸ماه اقدام ب بارداری کردم

چندماه بدون مراجعه ب پزشک تو اقدام بودم

بعد رفتم دکتر گفت تنبلی تخمدان خفیف داری

۵ماه  دوفاستون و  گلوکوفاژ(متفورمین)  و فولیک اسید میخورم

اما این ماه هم پری  اومد😭😭😭😭😭😭😭😭

خیلی ناراحت شدم😔

سیاه دانه و عسل میخورم ۴ماه

حلوا میتی خوردم

اما هیچی😔😔😔😔😔😔😔😔

برو خداتو شکر کن پریودی اومد من دیروز بی بی چک زدم دو خط پر رنگگگگگگگ افتاد منم با اطمینان خوشحالی رفتم بتا دادم دیدم یک دهمه.منم شرایطم مثل توست فقط متفورمین و دوفاستون خوردم .بهش کفتم مدروکسی پروژسترون خوردم اینقدددددر خوب بود بهش گفتم.گفت دوفاستون بهتره خوردم احساس کردم بهم نمیسازه ولی خیلی هم گرون خریدم ۱۷۰ هزار تومن.الانم پریود نمیشم در حالیکه پروژسترون میخوردم اینقدر عالی و دقیق بود ماه دوم اقدام هم فوری حامله شدم ولی خب بچه نموند برام.هورمونام ریخت بهم الانم متفورمین میخورم رژیم شدید میگیرم روزی سه تا متفورمین میخورم پریودی هم نمیاد لامصب فقط ترشحات شدید پیدا کردم از دیشب ولی ترشحات سفید هیچ نمونه رگ خونی توش نیست

یه کاری میگم انجام بده رد خور نداره اگه ورزش نمیکنی حتما برو باشگاه ورزش کردن خیلییی به بهتر شدن تنبلی تخمدان و تنظیم هورمونهات کمک میکنه و زودار هم نتیجه میبینی من باشگاه که میرفتم خیلی از خانما رو دیدم همین که ورزش رو شروع کردن زود حامله شدن

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دارم دکتر دارو داد نخوردم نخواستم بدنمو تنبل کنم 

چای دارچین هرروز صبح بخور و پیاده روی اروم هرروز نیم ساعت تایساعت برو تنبلی تخمدان از تنبلیه رژیم غذاییتو اصلاح کن بعداقدام بگیر بخواب زیاد سرپا وانیستا ازپله بالا پایین نرو  کارای سنگین نکن 

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
برو خداتو شکر کن پریودی اومد من دیروز بی بی چک زدم دو خط پر رنگگگگگگگ افتاد منم با اطمینان خوشحالی ر ...

ببخشید یه سوال منم قبلا دوفاستون میخوردم برای تنظیم پریودم عوارضش کم بود اما الان که دکتر برام  پروژسترون تجویر کرده شدیدا سینه درد میگیرم شما هم اینحوری شدی؟

ببخشید یه سوال منم قبلا دوفاستون میخوردم برای تنظیم پریودم عوارضش کم بود اما الان که دکتر برام   ...

دوفاستون خوردم همش احساس میکردم از سینه ام ترشح میاد مثلا ظرف میشستم ولی فشار میدادم ترشح نبود این اواخر این احساس رو داشتم یکم شکمم تیر میکشید ولی ماه هایی که پروژسترون خوردم موهام فوق خوش حالت شد اخلاقم و اعصابم بهتر بود و همه چیم خیلی بهتر بود نمیدونم چطور بگم حتی احساس سبکی میکزدم فوری هم باردار شدم چه بچه درشتی هم بود ولی این یکی الان موعدمه پریودم نمیشم

یه کاری میگم انجام بده رد خور نداره اگه ورزش نمیکنی حتما برو باشگاه ورزش کردن خیلییی به بهتر شدن تنب ...

من روزی دو ساعتی پیاده روی میکنم و ورزش ولی دو فاستون فکر کنم بهم نمیسازه الانم منتظر پریودی بی بی چک ها هم خز شدن

دوفاستون خوردم همش احساس میکردم از سینه ام ترشح میاد مثلا ظرف میشستم ولی فشار میدادم ترشح نبود این ا ...

منم دوفاستون میخوردم همش درد شکمی و تخمدان داشتم بعد حالت تهوع هم داشتم ولی الان سه ماهه دارم پروژسترون میخورم از روز ۱۶ پریود حدود ده روز سینهام متورم و دردناک میشه خیلی اذیتم😢

ببخشید یه سوال منم قبلا دوفاستون میخوردم برای تنظیم پریودم عوارضش کم بود اما الان که دکتر برام   ...

من پریودیم منظم بود الان پریود نمیشم مسخره.دوفاستون شاید اینجوریم کرد.هیچ وقت کیت اونقدر پررنگ نمیشد این ماه پررنگ شد فکر کنم پروژسترون میخوردم باردار میشدم.پریودیم منظم بود منم سر نقطه بحرانی هستم دارو نمیدن