2789

سلام دوستان پسرم هفت روز داره که هشت ماهگیش تموم بشه.خیلی بی قراری می‌کنه مدام نق نق می‌کنه تو بغلم خیلی جنب و جوش داره  اصلا آروم و قرار نداره خیلی ول  تحرک داره  گریش زیاده تازگی ها تو خواب خیلی برای شیر خوردن بیدار میشه و غلت میزنه تونت خوندم که گریه مدام و بی قراری و  جنب و جوش زیاد تو نوزادی می‌تونه از علایم پیش فعالی باشه نگران شدم خیلی 😔😔 کلا بچه ی آرومی نیست و شیطونه یک هفته ای هست که سینه خیز می‌ره و هنوز کامل و با تعادل نمیتونه بنشینه  ارتباط گیریش خوبه وبقیه کاراش خوبه دندون نداره هنوز 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم یوبوست نیست بچه؟؟ میگم تو بغلت آروم نیست و نق نق میکنه شاید نفخ داره و روده هاش سفته

ن گلم اوایل توزادیش داشت الان روزی دو بار کار می‌کنه شکمش ولی فکر میکنم نفخ رو داره واقعا نگرانن اصلا آروم و قرار نداره😔😔😔اصلا دوست ندارم تو بغلم باشه و آروم نیست دست و پا میزنه

نکنه عین من بچه رو گذاشتی جلوت و هر روز براش یه مشکل درست می‌کنی 

بچه است دیگه یه روز حالش خوبه یه روز مریضه عین آدم بزرگها 

پسر من مشکل قلبی داشت حالا هر روز میزاشتم جلوم میگفتم این بچه نکنه سندرم داره نکنه مشکل مغزی داره نکنه کوره نکنه راه نره 

آخر سر هم بخاطر مشکل قلبی بردمش عمل و بعد عمل نموند 

الان به خودم میگم چرا از وجودش لذت نبردم هر روز دکتر هر روز فکر خیال که چه بشه 

و آخرش چی شد 

در نبودنش دارم دغ میکنم 

لذت ببر از وجودش و ول کن فضای مجازی رو اینترنت علنتی رو 

که هر روز به مادرها یه دنیا بیماری معرفی می‌کنه 

ن گلم اوایل توزادیش داشت الان روزی دو بار کار می‌کنه شکمش ولی فکر میکنم نفخ رو داره واقعا نگرانن اصل ...

اگه نفخ داره کمی نعنا توی قوری دم کن، نجوشونی ها، مثل چای بریز توی قوری و روی سماور یا کتری دم کن با نبات شیرین کن بده بهش خودتم بخور بچه آروم میشه

من برای نفخ بچه هام اینکارو میکردم خیلی عالیه

هرچه کنی به خود کنی    گر همه خوب و بد کنی
وای کی میخواد این پروسه دندون تموم بشه من دیگه واقعا کم آوردم از خودم از همه چیزم زدم 

مجددا به نام خدا 😁

دوسالگی 

عزیزم بچه داری همینه دیگه صبوری میخواد سازش میخواد یه جاهایی سخت میشه . شما باید با توجه به سبک زندگی خودت راهی پیدا کنی که اعصابت تحت فشار کمتری قرار بگیره 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
ن گلم اوایل توزادیش داشت الان روزی دو بار کار می‌کنه شکمش ولی فکر میکنم نفخ رو داره واقعا نگرانن اصل ...

گاهی بیقراری مال قولنج هم هست،  با روغن بدن یا کرمی چیزی، روغن زیتون یا ... پشتشو کاملا ماساژ بده، شکمش دست و پاهاش

هرچه کنی به خود کنی    گر همه خوب و بد کنی

بنظرم برا دندونه

به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.
ببخشید ی سوال دوران جنینی توی شکم هم زیاد تحرک داشت یا معمولی بود؟

چرا مگه به بی قراری الانش ربط داره

به مردا محبت نکنید هار میشن احترامشون نزارین فکر میکنن کی هستن...کاربری اولم سال galiver96.....کاربری دومم بانو درستکار ..دوتا کاربری تعلیق شده من نتیجه زدن حرف حقه ،،،حرف حق بزنی تعلیق میشی !!!!قوانین این روزها...