2777
2789
عنوان

اگه اومدید گیلان این جای دیدنی رو ببینید🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 835 بازدید | 27 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم انقد به شوهرم گفتم بالاخره ج داد برا اول مهر جا رزرو کرده الان انقد خوشحالم مث بچه ها🤣😅

کلی بهت خوش بگذره انشالله🤗✋

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  
ایشاالله شما هم میاید

تو عنوان هم میزدی جسارتا تعداد اندکی که جنگل وساحل وکوه ودر ودشت با سطل زباله اشتباه گرفتین اگر اینطور پیش بره بچه ها دیگه جایی واسه تفریح نخواهد داشت در آینده واقعا وحشتناکه  زباله های غیر بهداشتی که حتی زحمت ندادن به خودشون تو پلاستیک بپیچن 😏😏

شفت خیلی قشنگه.خصوصا جایی داره به اسم امام زاده ابراهیم فوق العاده است خونه های سنتی و یه ابشار فوق ...

امامزاده ابراهیم اره خیلی معروفه ولی من خوشم نمیاد خیلی دیگه جا افتاده و شلوغ شده 

تو عنوان هم میزدی جسارتا تعداد اندکی که جنگل وساحل وکوه ودر ودشت با سطل زباله اشتباه گرفتین اگر اینط ...

آره گفتم الان دوباره ازم ناراحت میشند حوصله ندارم ما خودمون هیچ اشغالی نمیذاریم با خودمون همرو میذاریم تو کولمون و بعدم تو اشغالی

من حداقل ۱۷ ساله نرفتم.قبلا وسط هفته ها خلوت بود 

۱۷سال پیش بهشت بود عزیزم 

ولی الان من دو هفته پیش رفتم پشیمون شدیم برگشتیم همه جا شده پارکینگ و محل فساد کلا فقط دختر پسرها میرن شبا میمونند چون هیچ مدرکی نیاز نداره مثل هتل 

۱۷سال پیش بهشت بود عزیزم  ولی الان من دو هفته پیش رفتم پشیمون شدیم برگشتیم همه جا شده پارکینگ ...

عه🤨

اره اون موقع شناخته شده نبود فقط خود گیلانیا میرفتن.خصوصا اخر هفته ها با اتوبوس یا مینی بوس درو همسایه ها جمع میشدن و میرفتن یه شبم میموندنو برمیگشتن.وای یادش بخیر