2777
2789

بیشتر از ۱ هفتس صحبت نمیکنیم و فقط لجبازی میکنیم

فک کنید یه چیزی که هردوتون استفاده دارید نمیتونم بگم چی اون مال خودشو از دست شما قایمش کنه شما میگید به جهنم میرم میخرم یا پیدا میکنید برمیدارید میبریدش با خودتون واسم پیش اومده دودلم چیکار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تبدیلش می‌کنم به یه بهونه برای آشتی چون معلوم نیست خدایی نکرده شوهرتون وقتی میره سرکار دوباره برگرده ...

خب عزیزم خود شوهر زندگیمو جهنم کرده شب تا ۴ صب بیرون میمونه رمز گوشیشو عوض کرده من میخوام برم سرکار برام ۱۰ تومن میذاره کرایه بدم انگار داره مسخرم میکنه اونجوری 

هروی بیشتر لجبازی کنین بدتره . در دعوای زن وشوهری یکی که اتیش میشه اون یکی باید اب بشه آتیش رو خاموش کنه نه اینکه بدتر چوب خشک بریزه آتیش بیشتر کنه . لجبازی رو بزار کنار. . اگه من جای تو بودم یه نامه مینوشتم میزاشتم جای همون وسیله  مال خودم میگفتم که: توی زندگی ما منو تو نداره هرچی استفاده کنیم باهم استقاده کنیم خوبه

هروی بیشتر لجبازی کنین بدتره . در دعوای زن وشوهری یکی که اتیش میشه اون یکی باید اب بشه آتیش رو خاموش ...

خیلی بد باهام تا میکنه دلم شکسته نمیتونم دیگه دوسش داشته باشم ک بخوام اشتی کنم

بردارش بذارش جایی که هم اون استفاده کنه هم شما یه جایی هم بذار جلو چشمت باشه اگه خواست برداره ببینی وسریع بری ازش بگیری 

چیه حالا؟ 

خدایا میشه سال‌99 رو حذف کنیم دوباره نصب کنیم آخه این ویروس داره🥺😬
خب عزیزم خود شوهر زندگیمو جهنم کرده شب تا ۴ صب بیرون میمونه رمز گوشیشو عوض کرده من میخوام برم سرکار ...

پس لجبازی نکنید مثل دو تا بزرگسال حلش کنید یا خدای نکرده جدا بشید لجبازی فقط ماجرا رو پیچیده‌تر میکنه.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
بردارش بذارش جایی که هم اون استفاده کنه هم شما یه جایی هم بذار جلو چشمت باشه اگه خواست برداره ببینی ...

بعد با خودش میگه این آویزون منه محتاج منه 😔نمیشه گفت ببخشید

پس لجبازی نکنید مثل دو تا بزرگسال حلش کنید یا خدای نکرده جدا بشید لجبازی فقط ماجرا رو پیچیده‌تر میکن ...

از بزرگسالی بویی نبرده تو حالت عادی هم وقتی برام نمیذاره منو بیرون نمیبره اصلا دوس نداره پیشم باشه شبا تا جایی ک میتونه بیرون پیش دوستاش میمونه جدا هم نمیتونم بشم اصلا

بعد با خودش میگه این آویزون منه محتاج منه 😔نمیشه گفت ببخشید

عزیزم💔

میتونی وقتی نیست ازش استفاده کنی وقتی اومد بذاریش اونجایی که قایم کرده تا متوجه نشه

امیدوارم به زودی زندگیتون شاد بشه

خدایا میشه سال‌99 رو حذف کنیم دوباره نصب کنیم آخه این ویروس داره🥺😬