2777
2789
عنوان

شال

135 بازدید | 9 پست

بچه ها من نه علاقه ای به روسری دارم نه شال.همیشه شال میبندم ولی خب اذیت میکنه همش باز میشه دردسره.به جای روسری یا شال چی میتونم ببندم که راحت باز نشه اسیرم نکنه خسته شدم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باندانا 

آرمی بودن یعنی 💜🤌                                    هرشب خواب کنسرتاشونو ببینی 🙂🥹              یعنی هر وقت آهنگشونو گوش بدی سختیارو فراموش کنی 🎼🎤                                          یعنی هرروز آرزو کنی بابات بگه فردا میریم کره 🤌🇰🇷       یعنی عاشق رپ نامجون باشی 🎤🤌  یعنی دیوونه تیکه هایی که جیهوپ میخونه بشی 🎤🤌                                                            یعنی معتاد باحالی های شوگا باشی🤤🥹           یعنی بمیری برای قیافه جین🤤🤌                    یعنی عاشق خنده های جیمین باشی🤤🥹         یعنی فدای چشای تهیونگ بشی🥺🤌                یعنی دنیاتو بدی برای صدای پر احساس کوکی🥺🎤              مهم نیست درکت نمیکنن 🙂🤌مهم نیست کسی بدونه که آرزو داری مثل اونا برقصی🥺🫂     مهم نیست... مهم اینه که به آرمی بودنت افتخار میکنی💜🫀                                           همیشه یادت باشه!               دیگه کیه که اسم «بی تی اس» رو تا حالا نشنیده باشه؟ 🤌دیگه کدوم آدمی نمیدونه اونا انقدر خوبن؟ 🤌       پس سرتو بالا بگیر و فریاد بزن و به دنیا بگو : من آرمی هستم و به آرمی بودنم افتخار میکنم💜                                              با افتخار یه آرمی هستم💜🙂
مرسی😕😂 با استایل اسپرت مقنعه؟

آره یه استایل متفاوت بساز😂 

از اولشم شوخی کردم

من با این تاپیک به قانون جذب ایمان آوردم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3002093/%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%85-%D8%B1%D9%85%D9%88%D8%B2-%D9%82%D8%A7%D9%86%D9%88%D9%86-%D8%AC%D8%B0%D8%A8?page=4