2777
2789
عنوان

این عادت برای یه بچه عجیب نیست ؟؟

510 بازدید | 23 پست

خانوما بچه دختر عموم  خیلی وقته دیگه شیشه شیر نمیخوره. ولی همیشه موقع خواب یه قمقمه نی دار داره باید تو اون شیر یا شیر کاکائو یا آب بخوره تا بخوابه. حتی وقتی خوابشم میبره مثل بچه های نوزاد میخوره ول کن نیست 😕 خیلی بامزستا ولی خوب هرکاری میکنن نمیتونن ترکش بدن.  چهار سالشه. چیکار میشه کرد. 

بگذار اینطور برات بگویم فرض کن ازدواج کرده ای و همسرت را دوست داری اما مجذوب شخص دیگری میشوی، اما این موضوع درک نشدنی است چطور میشود یک نفر شامش را بخورد و بعد یکراست به نانوایی برود و نان بدزدد؟!!

من یه بار روی‌پل هوایی یه بچه دراااز دیدم پستونک دهنش بود😶

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من یه بار روی‌پل هوایی یه بچه دراااز دیدم پستونک دهنش بود😶

وای منم دیدم دیگه اون تهشه😂😂😂

بگذار اینطور برات بگویم فرض کن ازدواج کرده ای و همسرت را دوست داری اما مجذوب شخص دیگری میشوی، اما این موضوع درک نشدنی است چطور میشود یک نفر شامش را بخورد و بعد یکراست به نانوایی برود و نان بدزدد؟!!

اصلا هم با مزه نیس چه عادت بدی! 

می‌دونیم عادت بدیه. خیلی در تلاشن ترکش کنن. از این جهت گفتم بامزه هست اینکه تو خوابم همینطوری میخوره

بهش بگن  اگر این کارو کنه آقا گرگه میخورش😂

😂😂😂

وای منم دیدم دیگه اون تهشه😂😂😂

مامانم میگه یه هم کلاسی داشتم کلاس اول بوده یعد زنگ تفریحا میرفته خونه مامانش شیرش میداده(چون روستا بودن مدرسه نزدیک خونشون بوده)

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

مامانم میگه یه هم کلاسی داشتم کلاس اول بوده یعد زنگ تفریحا میرفته خونه مامانش شیرش میداده(چون روستا ...

وای بسم الله😂😂😂😂😂😅گرخیدم