2777
2789
عنوان

شوهرم نیس مثلا قرار بود این ماه اقدام داشته باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 800 بازدید | 50 پست
عزیزم چرا نگران شدیدی که سقط بشه مگه همه مثل همن هرکس سقط می‌کنه مشکل داره شما مگه مشکل داری من مشکل ...

ن عزیزم  بارداری اولمه تاحالا سقطی نبوده 

بعد اینک بعد ۷ ماه ب زور قرص باردار شدم براهمین ترسیدم

ن عزیزم  بارداری اولمه تاحالا سقطی نبوده  بعد اینک بعد ۷ ماه ب زور قرص باردار شدم براهمین ...

خب خداروشکر تا حالا سقط نداشتی هفت ماهم که خوبه دیگه نازا یا دیر باردار نشدی اصلا برا چی بترسی مگه هرکس یکم طول کشیده باردار شده سقط می‌کنه.بشین قشنگ لذت ببر از حاملگیت تو تاپیکای سقطم دیگه نرو استرس بدترین چیزه

خدایا شکرت ❤️ گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه مسائل تا ایییین حد خصوصی تون‌رو اینجا بازگو نکنید که😐

الا اهل عالم پیامم بگیر.شدم از ازل من ولایت پذیر.ولی ام به دوران ندارد نظیر.بگویم به عشق حسینم اسیر.امیری حسین و نعم الامیر💚قله زیر قدم ماست🇵🇸🇮🇷بکشید ما را؛ ملت ما بیدار تر میشوند...گوشه گوشه ی این سرزمین لاله زاره🌷 ای قدس به تو از جان سلام🇵🇸نَصْرُ مِنْ الله وَ فَتْحٌ قَريب🇵🇸حُبُّ الْحُسِينْ يَجْمَعُنا💚ما ملت شهادتیم...ما ملت امام حسینیم...هر کسی پیر شود از بر و رو می افتد،پیر میخانه ی ما اشرف مخلوقات است...سالها گریه به تو جرم تلقی میشد،روضه ی هر شب ما برکت روح الله است...💚امید غریبان تنها کجایی؟!دیشب به سرم باز هوای دگر افتاد/در خواب مرا سوی خراسان گذر افتاد/چشمم به ضریح شه والا گوهر افتاد/این شعر همان لحظه مرا در نظر افتاد/با آل علی هر که در افتاد ور افتاد... یه جا خدا در نهایت همدردی میگه:"و لَقَد نَعلَمُ اَنَکَ یَضیغُ صَدرُکَ بِما یَقولونَ" و ما میدانیم سینه ات تنگ میشود از آنچه میگویند...یعنی فکر کن اون لحظه ای هم که دلت از همه ی آدما میگیره خدا حسش میکنه...و به هنگام دلتنگی به آسمان نگاه کن،ما نگاه های تو را به طرف آسمان میبینیم...بقره/۱۴۴..."اَنا عِندَ قُلوب اَلمُنکَسِرَة"من نزد قلب های شکسته ام...به مو میرسه،اما پاره نمیشه،چون خدا هست...
دیگه مسائل تا ایییین حد خصوصی تون‌رو اینجا بازگو نکنید که😐

چی گفتم مگه؟؟ چه چیزی و واضح توضیح دادم؟؟ یه چیزی یاد گرفتین همه جا تکرار میکنید گفتم فقط این ماه داروهام حیف شد نتونستم اقدام کنم چه چیز خصوصی تو حرفم بود؟؟

آره دیگه فعلا که نمیشه کاری کرد توکل به خدا برای ماه بعد

من خودم بعداز هفت سال باردارشدم که سقط شد یکسال بعداز سقط باردارشدم 

میشه برای خونه دارشدنمون یک صلوات بفرستید. ان شاء الله حاجت روایی خودتون🙏

ابوابوست و فرتیل آید هر کدوم یه قوطی نوشت خودم روزی چهارتا شوهرم روزی دوتا حساب کردم صد و بی ...

من فقط خودم میخوردم روزی یکی گاهی هم دوتا شوهرم نمیخورد

اتتفاقا یه تعدادم اضاف اوردم بیفایده

من خودم بعداز هفت سال باردارشدم که سقط شد یکسال بعداز سقط باردارشدم 

من مشکلم ایمنی خیلی نگرانم برا بارداری تو بارداری خیلی زیاد میترسم 

من فقط خودم میخوردم روزی یکی گاهی هم دوتا شوهرم نمیخورد اتتفاقا یه تعدادم اضاف اوردم بیفایده

ن منو دکتر ابوابوست گفت روزی چهارتا بخورم شوهرمم فرتیل روزی یکی دیدم رو بسته اس نوشته روزی سه تا گفتم بذار بگم روزی دوتا بخوره شوهرم خخخخخ

من مشکلم ایمنی خیلی نگرانم برا بارداری تو بارداری خیلی زیاد میترسم 

انشالله بزودی زود بارداری سالمی رو تجربه کنی و سری بعد تاپیکات درخصوص نینی هات باشن 

میشه برای خونه دارشدنمون یک صلوات بفرستید. ان شاء الله حاجت روایی خودتون🙏