2777
2789

امروز جمعه است ما هم چشم انتظار حضرت اقا مهدی عج الله بیاید با فرستادن صلوات خلوص نیت خودمون رو نشون بدیم✨🦋

الهم_صلی_علی_محمد_و_ال_محمد_وعجل_فرجهم#  

ختم ذکر صلوات ۱۴۰۰۰ 

هر چقدر به اهلبیت ارادت داری اعلام کن✨😍

میخام تمومش کنیم باهم این ختم رو ها 

خودم ۱۴۰۰😊

سایه‌‌هستم۲۰‌واندی‌ساله؛درحال‌طی‌کردن‌پروسه‌خانوم‌وکیل‌شدن:) ‌من‌صرفا‌نظرمو‌برای‌استاترمی‌نویسم:/

10تا من

فقط 14 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام. تشکر میکنم.

به حق قرآن و اهل بیت، حاجت روا باشیم همگی.

از خدا و ائمه چی میخوام؟

سلامتی، طول عمر و ظهور امام زمان،

عافیت، امنیت، سلامتی و آرامش و حاجت روایی برای همه،

بینا شدن خودم و شفای کامل مامانم و مورد عنایت و توجه امام زمان واقع شدنم.

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام نابینا هستم و از صفحه خوان برای خوندن نوشته ها استفاده میکنم (البته که عکس نوشته براش تعریف نشده). امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت عج الله دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربونت چه کردی؟ امام زمان عج الله همیشه برای ما دعا میکنند.همونجوری که جد بزرگوارشون امير المومنین علی علیه السلام به رُمیله فرمودند: ای رمیله، هیچ مومنی نیست که بیمار شود مگر اینکه به مرض او مريض میشویم و اندوهگين نشود مومنی، مگر اینکه به خاطر اندوه او اندوهگین گردیم و دعایی نکند مگر اینکه برای او آمین گوییم و ساکت نماند مگر اینکه برایش دعا کنیم. همه ی هستی و وجودمون و نعمت هایی که داریم به برکت وجود امام زمان عج الله هست. ما خلیفه ی خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم. تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم از سال ۱۴۰۰ اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سرِ سفره پر مهر خدا و اهل بیت علیهم السلام.  راستی اگه تاپیک یا پستی رو به اشتباه لایک کردم از درگاه الهی و دوستان عزیز نی نی سایتم معذرت میخوام

50تا من💚 انشاالله حاجت روا شید💚🌼

اجرتون با بی بی دوعالم✨🌻

سایه‌‌هستم۲۰‌واندی‌ساله؛درحال‌طی‌کردن‌پروسه‌خانوم‌وکیل‌شدن:) ‌من‌صرفا‌نظرمو‌برای‌استاترمی‌نویسم:/

۱۴ صلوات ☘️💐🌱

یه صلوات برای براورده شدن حاجتم میفرستی مهربون؟  ان شاءالله ک حاجت روا بشی 💋💗    دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش. سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش. یک لحظه نخور حسرت آنرا ک نداری   راضی به همین چند قلم ما خودت باش . دنبال کسی باش ک دنبال ط باشد . اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش . پرواز قشنگ است ولی بی غم و منت . منت نکش از غیر و پروبال خودت باش .  صدسال اگر زنده بمانی گذرانی ... پس شاکر هر لحظه و هرسال خودت باش... کاربری سوم
عزیزم سلام.من امضاتون رو خوندم، نوشتید کمک میکنید امام زمان عج رو بهتر بشناسیم.ممنون میشم اگر سایت ی ...

اگر روبیکا داریند لینک یه کانال بهتون بدم