2777
2789
عنوان

خانم های خیلی باسیاست بیاید کمک

133 بازدید | 6 پست

مادرشوهرم و پدرشوهرم  چطور به زبون بگیرم . بامن خیلی  بدن . خانوادم میگن با زبون و سیاست رفتار کن . جاریم و برادرشوهرم چنان به زبون گرفتنشون ازشون میکشن . ۲ هفته یه بار میان چه غذایی براشون درست میکنه . ولی با من خوب نیستن . چطور به زبون بگیرمشون . باهام خوب بشن تو یه ساختمون هستیم . یا اونا رو ول کنم  فقط شوهرم رو بچسبم .رو شوهرم اونا تاثیر دارن  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی بدم میاد واسه دیده شدن 

خودم کوچیک کنم .فقط سعی میکنم طوری باشم

که برام حرف در نیارن نه افراط نه تفریط

بخشودگی اهل گنه درصف محشر/وابسته به یک گردش چشمان حسین است🖤🖤

ببین نقطه ضعفشون چیه چه مشکلی دارن دقیقا ازهمونا تعریف کن 

احترام کن جانم ازدهنت نیفته 

عزیزم جانم زبون بریز 

بامهربونی بحرفاشون گوش کن بجا حرف زدن زیاد گوش شنوا براشون باش 

آشپزیتو تقویت کن غذاهای مقوی درست کن اومدن تحویل بگیر نذار ازجاشون پاشن موقع نهارشام اول برااونا بکش خوبشم بکش براشون  🤣🤣🤣

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲