2777
2789

همسر من پرستاره و دارای ده سال سابقه کاری و کارمند رسمی بیمارستانه و ما ی خونه و ی ماشین معمولی داریم و بخاطر شرایطی میخوایم مهاجرت کنیم ب المان ولی با تحقیقاتی ک انجام دادیم فهمیدم ک همسر من اونجا تقریبا ۳۰۰۰ تا۳۵۰۰ یورو میتونه حقوق بگیره و اگ ازش مالیات کم بشه حدود ۱۷۰۰ تا ۲۰۰۰ یورو برامون میمونه ولی برای ی زندگی سه نفره ایا این پول کفاف میده؟

ناگفته نماند ک من ی پسر یک ساله هم دارم 

و مشکلی نداریم ک تو روستا زندگی کنیم 

جوری ک ما حساب کردیم دخل و خرجمون یکی میشه و باید من هم اونجا حتما کار کنم در صورتی ک اینجا نیاز ب کار کردن من نیست و ما نهایت سالی یکبار بتونیم بیایم ایران

و اینکه برای من کار توی المان با دیپلم تجربی چ کاری هست من اینجا مدرک ارایشگری هم دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کدوم شهر قراره برید؟ اجاره خونه های روستاهای اطراف رو دیدید؟ ما اینجا نفری ۱۵۰ یوزو حدودا هزینه خوراکمونه. خونه هم اگه دو تا اتاق خوابه (خیلی معمولییی) بحوایم بگیریم از ۱۰۰۰ یورو هست تا ۱۵۰۰ یورو (یه شهر نزدیک فرانکفورت) ولی قاعدتا انقدر نباید مالیات کم شه، مالیات برای یه فرد مجرد حدود ۴۰ درصده (با بیمه بازنشستگی و...) خودتون حساب کردید یا بهتون گفتن؟ 

من یکی از دوستان بسیار صمیمی اول رفتن صربستان ..دوماه اونجا بودن وبعد رفتن آلمان اول تو کمپ بودن ..  اینجور که اونا میگن اصلا نیازی  نیس خیلی کار کنی وپول داشته باشی ب ...لبنیات  مغزیجات همه چیزهای که مفید رایگان لباس های تابستانی زمستانی پول بیمارستان همه خوددولت آلمان میده جور از آلمان تعریف می‌کنه که انکار بهشت ...تازه یه خونه ۱۵۰ متری هم به رایگان بهشون دادن 

طبق چیزای که فهمیدم حداقل باید خرج6ماه اول زندگیتونو اونجا داشته باشید همسرتون میتونن برن اونجا و یه مدت کار کنن و بعد براتون دعوت نامه بفرستن تا شما تحت فشار نباشید

قهرمان زندگی خودت باش    حدیث چشم مگو      باجماعت کوران
من یکی از دوستان بسیار صمیمی اول رفتن صربستان ..دوماه اونجا بودن وبعد رفتن آلمان اول تو کمپ بودن ..& ...

بهش بگو کم لاف بزنه 😐قشنگ مشخصه از کاه کوه بسازه تا شمارو بکشونه اونجا حس غربت نکنه وگرنه هیچ جای دنیا اینقد رفاه دار نیس دولتم دستو دل باز نیس

قهرمان زندگی خودت باش    حدیث چشم مگو      باجماعت کوران
کدوم شهر قراره برید؟ اجاره خونه های روستاهای اطراف رو دیدید؟ ما اینجا نفری ۱۵۰ یوزو حدودا هزینه خورا ...

نه از موسسهها پرسیدیم و تقریبی گفتن ما شهرو انتخاب نمیکنم کارفرما انتخاب میکنه ولی اجاره خونه واقعا زیاده

من یکی از دوستان بسیار صمیمی اول رفتن صربستان ..دوماه اونجا بودن وبعد رفتن آلمان اول تو کمپ بودن ..& ...

نه عزیزم از این خبرا نیست ما از طریق مهاجرت جاب افر میخوایم بریم اصلا تو کمپ نمیمونیم

طبق چیزای که فهمیدم حداقل باید خرج6ماه اول زندگیتونو اونجا داشته باشید همسرتون میتونن برن اونجا و یه ...

نه اینطور نیس سه تا شیش ماه اونجا اموزشی کار میکنن بعد ما میریم پیششون و تو این شیش ماه هم بهشتون تا اونجایی ک اطلاع دارم ۲۰۰۰ یورو حقوق میدن

الان با این بحران اوکراین و افزایش قیمت سوخت و به دنبالش حمل و نقل و چیزهای دیگه... حتی مواد غذایی که قیمت مناسبی داشت بعضا قیمت هاش بالا رفته!

اگر برفرض دوست شما اون موارد رو درست گفته باشم الان دیگه فک نکنم این کارو انجام بدن

اگر کسی میخواد مهاجرت کنه سعی کنه واقعیات رو ببینه هم مزایا هم معایب 

هیچ نقطه ای روی کره ی زمین اسمش بهشت نیست!

واقع بین باشید که بعداً ضربه نخورید

حوض نقاشی
نه از موسسهها پرسیدیم و تقریبی گفتن ما شهرو انتخاب نمیکنم کارفرما انتخاب میکنه ولی اجاره خونه واقعا ...

اجاره خونه واقعااا بالاست. اینجا یه اتاق ۲۰ متری تک با دستشویی و آشپزخونه جدا ۵۶۰ یورو و پول برق و گرمایشی هم که جداست. علاوه بر اون خونه هم خیلی سخت پیدا میشه ولی به سری مزایا هم داره دیگه؛ مخصوصا برای بچه‌تون. خودتون هم ویزای پیوست بگیرید میتونید کامل کار کنید ولی چون بچه‌تون کوچیکه فکر نکنم الان توانایی‌ش رو داشته باشید. به هرحال به نظرم باز هم دخل و خرجتون به هم میخوره. ماهانه فکر کنم ۳۰۰ یورو هم به بچه میدن جداگانه، البته نمیدونم تا اقامت دائم نگیرید شامل شما میشه یا نه اینم بپرسید ازشون. خونه ایرانتون هم اجاره بدید کمک حالتون میشه.