2777
2789

دوتا بچه دارم خیلی پر انرژی اند .گاهی اخلاقشون خوبه خدا رو شکر .گاهیم دیگه انقدر اذیت میکنند دلم میخواد بزارنشون دم در .

انقدر یه روزایی دعوا میکنند یا بهانه میگیرن میرم تو اتاق درو میبندم و گریه میکنم از دستشون .دلم میخواد سر به بیابون بزارم از اذیتاشون 

از صبح پا میشم شاد و پر انرژی همه سرگرمی هم براشون فراهم میکنم بهمراه بیرون و ...اخرش اینا اذیتم میکنند نق و بهونه پیرم میکنه 

همیشه سعی میکنم اصول روانشناسیو اجرا کنم ولی دیگه یه وقتایی کم میارم و روشون داد میکشم. .ما نمیتونیم کامل باشیم .مگر دنیا برای ما کامله ک ما هم فرشته باشیم 

اونایی ک میخوان قضاوت کنند بهتره بگم اگر شرایط داشتن دوتا بچه فضول رو داشتین و کشیدین فقط میتونید قضاوت کنید 

پس کی قراره زندگی اروم بشه ؟؟؟2ساله و 7ساله اند بچه هام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم فاصله بچه ها باید حداقل 8 سال باشه تا حسود و حساس نشن مادرم نفس بکشه

چخبره خیلی فاصله رو زیاد گفتی

من همونیم که اگه یه جای بهم ضربه زدی و رفتی مطمئن باش سرفرصت شاخ به شاخ میزنم بهت:)

اخه ادم هم صبری داره .بعد بقیه میان میگن تو همین نی نی سایت اگه اعصاب نداشتین چرا بچه اوردین ......خوب اعصاب داشتسم همش مصرف شد .همش درگیره بچه هاست .همه توان و عشقمونو میزاریم براشون اخرش. اون نتیجه ای ک میخوایم نمیگیریم ازشون .....نتیجه ک میگم برا من خوس رفتاریه .تنها ارزوم خوش رفتار بودن بچه هامه 

رفتار بچه هاتون خیلی عادیه همه بچه ها گاهی با هم خوبن گاهی نیستن . اگر یادشون بدید که چه جور دعوا ها رو مدیریت کنن خیلی از مشکلاتتون حل میشه 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

من چون میدونستم ادم پرحوصله وپر صبور و فداکاری نیستم از اوردن دومی اجتناب کردم وکل انرژیمو صرف همین یدونه کردم 

واقعیت این است که ما برای رنج کشیدن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم تنها راه ادامه دادن لذت بردن از این رنج هاست 

عزیییییییییزم خیلی سخته واقعا 

خدا قوت عزیزم♥️🌈

هنوز کوچیک هستن گلم الان مدارس باز میشه بزرگه که بره مدرسه فکر کنم هم خودش سرگرم بشه هم شما یکم میتونید استراحت کنید

❤️🤍PEGAH🤍❤️