2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه میدونی جدا شدن ب نفعته هیچوقت از طلاق نترسید نزارید ی عمر توی لجن دست و پا بزنید و خودتونو پیر کنید واسه ی ادم اشتباه و ی زندگیه اشتباه

عکس پروفایلم خودمم😍😍😍کسی کپی نکنه😉😘😘😘با تشکر❤✋️
اگه میدونی جدا شدن ب نفعته هیچوقت از طلاق نترسید نزارید ی عمر توی لجن دست و پا بزنید و خودتونو پیر ک ...

اگ اشتباه خودمون باشه چی 

یعنی ادم اشتباهی باشیم طرف مقابل باید بره تا از لجن نجات پیدا کنه 😐

اگ اشتباه خودمون باشه چی  یعنی ادم اشتباهی باشیم طرف مقابل باید بره تا از لجن نجات پیدا کنه 😐

من دو طرف رو میگم هر کدوم ک بد هستن نمونن باهم چ مرد بازن چ زن با مرد 

اگه میدونی جدا شدن ب نفعته هیچوقت از طلاق نترسید نزارید ی عمر توی لجن دست و پا بزنید و خودتونو پیر ک ...

مبدونی من خودم اهل دعوا و نزاع نیستم اما تا دلت بخواد شوهرم اذیتم میکنه...همیشه کوتاه میام می رم پیش قدمش،دعوای های سنگین رو خودم کوتاه میام چون مشکل خاصی غیر از ناسازگار بودن و گوشی بودن شوهرم نمی بینم،ولی اون همش به فکر احترام به دیگران هست و شکوندن دل من...هر بار یه بی احترامی،یه فحاشی... پسرم هم دوسال و دوسه ماهشه،خانواده اش هم واقعا بیشوعورن

مبدونی من خودم اهل دعوا و نزاع نیستم اما تا دلت بخواد شوهرم اذیتم میکنه...همیشه کوتاه میام می رم پیش ...

بنظر من خواهرجان اگه میبینی واقعا داری اذیت میشی جداشو هیچوقت جوونیتو با ادم اشتباه حروم نکن حتی اگر بچه داری چون بچه بزرگ میشه بالخره اما این شمایید ک اگر بمونید تلف میشید

مگه چیکار کردی؟ خودت رو عوض کن بهتر بشو

م هیچ کاری نکردم سوال بود پرسیدم 🙁چون یک طرفه حرفو زد پرسیدم ک اگ اشتباه از خود ما باشه اونا باید لجنو ترک کنن یعنی خاستم دو طرفه بحرفه تنها ما زنا نیستیم ک اشتباه میکنیم یا تنها مردا نیستن هردو طرف هستن ک اشتباه میکنن