بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ان شاءالله که شما هم زودی این دوتا خط خوشرنگ رو ببینی بیای خبر بارداریتو بدی بهمون 💝😍😍
سلام عزیزم مبارکت باشه الهی بحق ائمه اطهار صحیح وسالم بغلش بگیری بخدا خیلی برات خوشحال شدم یه نصیحت خواهرانه خیلی مراقب خودت باش آهسته وآروم قدم بردار و رابطه نداشته باش میدونم خودت میدونی ولی چکارکنم آرزومه تو وهمه دوستان دوران بارداریتون رو به خوشی سپری کنین من ۳بار این دو خط خوشگل رو دیدم وهربار تو ۶ و۸ هفته سقط شدن.اسفندماه لترزول و کلومیفن خوردم اچ سی زدم امابا۲۵ روز تاخیر وبا پروژسترون پری شدم دیگه کاری نکردم دارویی نخوردم وشرایطشو برا درمان ندارم.من هر۳بار طبیعی باردارشدم ولی با دارو هیچی به هیچی.الانم ۱۰روز تاخیر دارم وبازم خبری نیست که نیست خیلی برام دعا کن منم بزودی این دو خط خوشگل روببینم واینبار برام بمونه وسالم بغلش بگیرم خیلی دلم شکسته راستی تو امضات تاریخ مثبت شدن بی بی چکت رو بزن به روز وماه وسال برای آینده خاطره خوش میمونه.مراقب خودت باش خدا حافظ خودت و تو دلیت باشه.الهی آمین
سلام لطفا برای مادرشدنم یه صلوات مهمونم کنین اجرتون باخدا منم براتون صلوات میفرستم
والا سونوها و آزمایشاتم همه سالم بودم و فولیکول های خیلی خوبی هم داشتم ولی نمیشد
این ماه دکتر یسری جدید دارو نوشت برا خودم و یه ویتامینی هم براشوهرم من چند بار از داروها خوردم بعد ریختم دور بیخیال بارداری شدم کلا ولی شوهرم ویتامینشو میخورد...حالا دیگه نمیدونم بی خیالی من موثر بود یا ویتامینای شوهرم😅😅
ممممنونم عزیز دلم بابت تبریکت و اینکه مثل یه خواهر نصیحتم میکنی❤️ از ته دلم برات میخوام ...
سلام عزیزم ممنون از دعای قشنگت.من اینماه هم پری شدم با تاخیربسیار زیاد حدود ۱۷.و۱۸ روزالان روز۵پری ام لترزول خوردم شایدم اچ سی هم بزنم توروخدا بازم دعام کن باردارشم وبرام بمونه خیلی خیلی مراقب خودت باش یادت نره بار شیشه داری کارای خونه همیشه هست اگر کمک نداری خودت کم کم اما با احتیاط انجام بده.الهی تودلیت رو صحیح وسالم بغل بگیری عزیزم.آمین
سلام لطفا برای مادرشدنم یه صلوات مهمونم کنین اجرتون باخدا منم براتون صلوات میفرستم