2777
2789
عنوان

💟 پنج راز زندگی زناشویی که نباید به کسی بگویید

| مشاهده متن کامل بحث + 1792 بازدید | 30 پست
اینا خیلی اب زیرکاه بودن منم میدونستم دورویی نیکنن شوهرم قبول نمیکرد چن بار صداشونو ضبط کردم که جه ...

واقعا چجوری بعضی خانواده ها دلشون میاد

خانواده همسرم خیلی خوبن و دلسوز زندگیمونن ولی همسرم دهن لقه و باعث شده رو همشون حساس بشم منم میخام یبار یه مسله مهم بهش بگم الکی مثلا بعد بهش شنود وصل کنم😑😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا چجوری بعضی خانواده ها دلشون میاد خانواده همسرم خیلی خوبن و دلسوز زندگیمونن ولی همسرم دهن لقه ...

من گوشی رو دادم دست پسرم رفت خونشون بازی صداشونو ضبط کرد

نمیدونی شوهرم چقدر عصبی شد میخواست بره بگه نذاشتم گفتم فقط بشناس اونایی رو که سنگشونو به سینه میزنی 

آخه خیلی ادای ادم خوبارو درمیاوردن 

محصلین عزیز و مجردها و نوجوانان خواهشا نیان تاپیک من با تشکر😊.....سنگدل بیرحم هم نبودم اونقدر بدی دو رویی دیدم که شدم ....‌
من گوشی رو دادم دست پسرم رفت خونشون بازی صداشونو ضبط کرد نمیدونی شوهرم چقدر عصبی شد میخواست بره بگه ...

آره ولی عزیزم اینکه پسرتونو میندازین وسط دعوا و اینکارا یادش میدین فردا که وارد زندگی مشترکش بشه یاد نگیره هر چی زنش گفت ضبط کنه بیاره برای شما و برعکس

بنظرم بچه ها رو نباید وارد این داستانا کرد بازم نمیدونم

چون ما بچه نداشتیم تا حالا کم تجربه ایم

آره ولی عزیزم اینکه پسرتونو میندازین وسط دعوا و اینکارا یادش میدین فردا که وارد زندگی مشترکش بشه یاد ...

محبور بودم خواهر

۱۱ ساله نذاشتن راحت زندگی کنیم با دعاهاشون کاری کردن که شوهرم زندکیمونو فدای رضایت پدرمادرش میکرد 

محصلین عزیز و مجردها و نوجوانان خواهشا نیان تاپیک من با تشکر😊.....سنگدل بیرحم هم نبودم اونقدر بدی دو رویی دیدم که شدم ....‌
محبور بودم خواهر ۱۱ ساله نذاشتن راحت زندگی کنیم با دعاهاشون کاری کردن که شوهرم زندکیمونو فدای رضایت ...

میفهمم عزیزم گاهی وقتا آدم کارد به استخونش میرسه چاره ای نداره انشالا از این به بعد خوشبخت باشید 

ولی بعضی وقتا مردای کشورای دیگه رو مقایسه میکنم با مردای خودمون چرا فرهنگ ما اینجوریه این همه خانوما مینالن بعد از ازدواج از دخالت و دعوا درگیری

میفهمم عزیزم گاهی وقتا آدم کارد به استخونش میرسه چاره ای نداره انشالا از این به بعد خوشبخت باشید&nbs ...

ای خواهر چی بگم

از روزهایی که پول داشت و خرج خونه نمیکرد که مادرش دلش نشکنه و من نوزادمو تو خونه پر سوسک و عقرب بزرگ کردم 😔

راز موفقیت من همین

مشکلاتم تو خونه خودم

ن خونه مادرم ، خواهرم و....

همینم مرز درست کرده و هرکسی سرک نمیکشه تو زندگیم و احوالاتم

و راه گریز برام تو هر شرایطی بازه

ای خواهر چی بگم از روزهایی که پول داشت و خرج خونه نمیکرد که مادرش دلش نشکنه و من نوزادمو تو خونه پر ...

عزیزم انشالا مزد کاراتو میبینی خدا جای حق نشسته مادر خودمم کلی سختی کشید و مظلوم بود از عالم و آدم حرف خورد خدا رو شکر بچه هاش همه به یه جا رسیدن الان خوشبخته با پدرم

میگفت اندام تناسلی آقایون به اندازه دستشونه دستای داداش کوچیکه🤦🏻‍♀️😬😑

توام بگو واییی الهی بمیرم برات مال داداش که کوچیک تره 😭😭 چی میکشییی به دیل.  دو. نیاز نداری بخرم برات با خنده و شوخی بگو بعدم بگو اییییش وع روتو برگردون برو دنبال کارت