2777
2789

زندگی زناشویی حریمی دارد که هیچکس را نباید به آن راه داد ۱-عکس های شخصی 

۲_مشکلات مالی 

۳-جزییات دعوای زن و شوهری  

۴-رابطه زناشویی ؛ اگر در رابطه زناشویی مشکل دارید سعی کنید که در آرامش آن را با همسرتان مطرح کنید یا به دکتر مراجعه کنید  

۵-همسر شما واقعا چه فکری راجع به خانواده و دوستانتان می کند  

💕راز همیشه چیز بدی نیست، آنها را بین خودوهمسرتان حفظ کنید، نگذارید استرس خارجی بر آن وارد شود وبه این ترتیب رابطه بین شما و همسرتان عمیق تر می شود .

💕دوستان و خانواده شما لازم نیست همه چیز راجع به شما و همسرتان بدانند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک کنید جاریتون در مورد مسائل زناشویی سوال بپرسه چه جوابی میدید؟

میگم روزی سه بار رابطه داریم ی بار صب ی بار قبل خواب ی بار وسط خواب بیدارم میکنه میخواد😅

مرکز تخصصی لیزر موهای زائد نی نی سایت🤚
اگه همسر یه مرد دهن لق باشه که حریم خصوصی سرش نشه همه موضوعات بجز رابطه رو به خواهر مادرش بگه چی؟

شوهر منم همینجوری بود بعد ۱۱ سال من زیرابشونو زدم الان دیگع هیچی نمیگه 😁

محصلین عزیز و مجردها و نوجوانان خواهشا نیان تاپیک من با تشکر😊.....سنگدل بیرحم هم نبودم اونقدر بدی دو رویی دیدم که شدم ....‌
فک کنید جاریتون در مورد مسائل زناشویی سوال بپرسه چه جوابی میدید؟

ببخشید عزیزم آخه این سوال پرسیدن داره آدم به مادرش درباره اینجور مسائل جواب پس نمیده خیلی جدی بگو مسائل خصوصی آدما بین خودشون میمونه احتمالا انقد تحویلش گرفتی که جرئت پرسیدن یه همچین سوالایی رو داره

چجوری میشه تعریف کنی

اینا خیلی اب زیرکاه بودن منم میدونستم دورویی نیکنن شوهرم قبول نمیکرد

چن بار صداشونو ضبط کردم که جه حرفایی پشت سر من و شوهرم میگن و حتی برامون دعا هم مینویسن 

نشون شوهرم دادم الان دیگه خونه مادرش آب هم نمیخوره 

محصلین عزیز و مجردها و نوجوانان خواهشا نیان تاپیک من با تشکر😊.....سنگدل بیرحم هم نبودم اونقدر بدی دو رویی دیدم که شدم ....‌