2777
2789
عنوان

چه علایمی داشتین که شک کردین وبارداربودین...

| مشاهده متن کامل بحث + 1332 بازدید | 40 پست
فک کنم حامله ای چون من همش خوابالو بودم اولاش ک درد داشتم منتشر پریود بودم بعدش خابالو بودم بعدشم خو ...

وای منم این حالتها را دارم بازم میگم شایدکیست دارم که اینجوری شدم اصلاباورم نمیشه 😥

🌹نگران فردایت نباش خدا از قبل آنجاست 🌹کاش خداصدایم رابشنوه خیلی وقته ازش خواستم😢دلم گرفته است برای راحتی دلم دعاکنید😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من يدونه بچه دارم اي كاش ميتونستم لوله هامو ببندم

برای چندتابچه میبندن

🌹نگران فردایت نباش خدا از قبل آنجاست 🌹کاش خداصدایم رابشنوه خیلی وقته ازش خواستم😢دلم گرفته است برای راحتی دلم دعاکنید😔
اره دخترم ۱۱ ماهشه..من فقط سه روز بعد از زایمان خونریزی داشتم..و چند روز لکه بینی همین...دیگه اصلا پ ...

منم تایازده ماهگی بچم پریودنمیشدم این سومین ماه میشد پریود میشدم که عقب افتاده پریودم

انشالله ک باردار نیستی ولی برو بی بی چک بزن تا مطمئن بشی اینقد استرس نداشته باشی

میگم یه وقت منفی میشه شوهرم میگه توهم زدی خودمم هنوزبیرون نرفتم بگیرم منتظر بودم پریودبشم که هنوز نشده موندم بااسترس وفکروخیال

٤به بالا البته ٣تاهم ديدم بستن 

من سزارین هستم می‌خوام ببندم ببینم قبول میکنن

اره دخترم ۱۱ ماهشه..من فقط سه روز بعد از زایمان خونریزی داشتم..و چند روز لکه بینی همین...دیگه اصلا پ ...

عزیزم الان شما بارداری ؟ بچت چند وقتشه ؟

💙 خدایا به تو توکل کردم خداجونم مواظب زندگیم باش 💙 بهترینهارو برامون رقم بزن 💙یه صلوات برا خوشبختیم میفرستی 😍 اگه فرستادی مرسی 😍خدااایا عااااشقتم خدایا شکرت بخاطر همه چی 
هروقت تونستی خودت برو بگیر

گفتم تا ده روزصبرکنم بعدبرم مطمین بشم پریودنمیشم