2777
2789
عنوان

چه علایمی داشتین که شک کردین وبارداربودین...

| مشاهده متن کامل بحث + 1329 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیشد پریود شدین

هنوزنه امروززیردلم دردهای پروییدی داشت گفتم دیگه پروییدشدم ولی هنوز خبری نیست اگه تافردانشم حتمابی بی چک می‌زارم اصلانمی تونم باور کنم باردارباشم همش منتظرپریودهستم

🌹نگران فردایت نباش خدا از قبل آنجاست 🌹کاش خداصدایم رابشنوه خیلی وقته ازش خواستم😢دلم گرفته است برای راحتی دلم دعاکنید😔
منم ب خودم شک دارم ک باردار باشم..جدیدا بچم شیرمو تف میکنه بیرون..یا استفراق میکنه شیرمو

اگه بی بی چک میتونی بگیری بزار ازبلاتکلیفی راحت میشی من که بعضی وقتا علایم ندارم میگم اشتباه میکردم حتما ازشیردهی هست عقب انداختم ولی امروزخیلی در داشتم گفتم پریودنمیشم که خبری نشد فردادیگه حتمی میرم میخرم 

🌹نگران فردایت نباش خدا از قبل آنجاست 🌹کاش خداصدایم رابشنوه خیلی وقته ازش خواستم😢دلم گرفته است برای راحتی دلم دعاکنید😔
اگه بی بی چک میتونی بگیری بزار ازبلاتکلیفی راحت میشی من که بعضی وقتا علایم ندارم میگم اشتباه میکردم ...

شاید باورت نشه میرم بیرون بخرم.یادم میره...یا هم میگم بیخیال بابا مگه میشه من باردار باشم..ولی میام خونه میگم کاش خریده بودم

الهی شکر💜
شاید باورت نشه میرم بیرون بخرم.یادم میره...یا هم میگم بیخیال بابا مگه میشه من باردار باشم..ولی میام ...

بالاخره پریودشدم خیالم راحت شد