2777
2789
عنوان

بابام گفت وسواس فکری داری

217 بازدید | 49 پست

دوستان من حقوق میخونم نمیدونم تازگی دلم نمیخواد وکیل شم چون مردم خیلی از وکیل بد میگن و گفته شده پولش شبهه ناکه آدم میترسه به پدرم گفتم من نمیخوام کاری کنم که پولم یه درصد حروم باسه تهش مرگه حالا بیام حروم خواری هم بکنم گفت تو عادل باش و خوب و گفت به نظر من وسواس فکری داری 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا پولش شبه ناکه و چرا پولش حرومه ؟؟؟

گفته میشه وکلا خیلی خوب به کار مردم رسیدگی نمیکنن و هرجا میرم همه میگن انشالله خرج درد و مریضی شون بشه و میگن چون صحبت هاشون روی قاضی تاثیر می‌گذاره و اگه یه درصد حرف اشتباهی بزنی که قاضی تحت تاثیر قرار بگیره و حکم اشتباهی بده گردن وکیل اون دنیا باید جواب بده 

دیگ حلال و حروم قاطی شده  ولی خب جای تحسین داره همچین نگرشی میتونی پرونده هایی رو قبول کنی ک طرف مورد ظلم واقع شده اونم تو این مملکت ادم بازنده میشه و دادگاه و نمیبره

وسواس فکری نداریترسیدی وکیل شی پشت سرت این حرفا در بیاد یا نکنه خطا کنی

آفرین من حلال حروم خیلی برام مهمه میگن وکیلا حروم خورن و فلان و بهمان میگم نکنه منم تو اون جمع آدم بدی بشم 

گفته میشه وکلا خیلی خوب به کار مردم رسیدگی نمیکنن و هرجا میرم همه میگن انشالله خرج درد و مریضی شون ب ...

ن وکلایی میشناسم واقعا با انصاف هستندو خوب کمک میکنن و کارشون خوبه...اون دیگه بستگی ب این داره که شرایط طرف چطور باشه که وکیل ازش دفاع کرد ب نفعش بشه ...و خلاصه ب نظرم قاضی کارش خیلی سخت تره ..تازه وکیلی پول خوبی هم داره اگه مدارا کنی با مردممم که چ بهتر