2777
2789
عنوان

معجزه سوره بقره اونم تو چندروز🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 22838 بازدید | 30 پست

منم از سوره طه نتیجه دیدم بعدلز اذان صبح صوتش میزارم پخش بشه خیلی عالیه برلی رزق روزی 

البته سوره‌های ذاریات طلاق مزمل و الشرح رو میخوندم خوب بود الان گاهی صوت سوره هارو پخش میکنم عالی 

حدیث کسا رو هم برای آرامش خونم پخش میکردن عالی بود 

برای موفقیت و سلامتی خوشبختی پسرم ی صلوات بفرستید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا .من خودم چند سالی بود ک اصلا سمت قرآن نمی رفتم .جدای از بقیه چیزا . خیلی حالم خوب شده حس سبکی ...

بهت پیشنهاد میکنم بعداز اذان صبح هم سوره طه رو پخش کن 

برای موفقیت و سلامتی خوشبختی پسرم ی صلوات بفرستید 

دوستان کلا سوره بقره برای هر مشکلی جواب میده از باطل سحر و طلسم و حذف انرژی منفی گرفته تااااا خوب شدن شخص پیش مردم و رزق و درمان افسردگی و ...هزااران هزار مشکل دیگه

توی خوندنش شک نکنید که بزرگترین نعمت خداست برای ما

استارتر برای رزق حتما سوره واقعه هم بعد نماز مغرب و عشا بخون هیچوقت نمیزاره دستتون خالی بمونه واقعا ...

چشم حتما .

صوتی هم میشه گوش داد یا باید حتما رو خوانی بشه؟

👭عشقای مامان تا ابد عاشقتونم 👭
چشم حتما . صوتی هم میشه گوش داد یا باید حتما رو خوانی بشه؟

ببین صوتی هم کلی برکت داره و تاثیر زیادی داره ولی باز اینکه خودت بخونی تاثیرش خیلی خیلی بیشتره، یکی دوبار بخونی راه میوفتی و دفعه بعد تند تر میخونی همش ۵ دقیقه میشه

ببین صوتی هم کلی برکت داره و تاثیر زیادی داره ولی باز اینکه خودت بخونی تاثیرش خیلی خیلی بیشتره، یکی ...

باشه عزیزم .ممنون

👭عشقای مامان تا ابد عاشقتونم 👭