2821
2789
عنوان

دوستان بیاین

103 بازدید | 16 پست

دوستان من درحال اقدام بارداری هستم ۱۵روز گذشتع بعد دیروز ترشح نارنجی رنگ داشتم زدم گوگل زده بود لانه گزینی بعد امروز بیبی چک زدم هیچی نبود کسی میدونه چرا ترشح نارنجب تازگیا ازمایش کلی دادم مشکلی هم نداشتم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

وقتی به لباس زیرت نگاه میکنی انگار به خودت شاشیدی ولی حالیت نشده 😂😂😂😂ببخشید خیلی رک گفتم من فردا موعدمه دیروز اینطوری شدم مال شمام همینطوریه؟

من به دنبه هایم وعده اب شدن دادم یک بار برای همیشه تصمیمت رو بگیرو انجامش بده نمیشه که هرچی دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت رو‌روی ترازو ببینی نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو اینه از اندامت لذت ببری. نمیشهاندازه دونفر بخوری ولی به سایز یه نفر لباس بپوشی همین الان شروع کن با یه اراده قوی اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو اینه از خواب بیدار میشی وزن شروع ۷۶ وزن فعلی۶۰ وزن هدف ۶۰
😂ن نمیدونم مثل ترشح بود نارنجی رنگ

😂😂😂بیا باهم دیگ صبر کنیم من که واقعا خسته شدم از صبر 

من به دنبه هایم وعده اب شدن دادم یک بار برای همیشه تصمیمت رو بگیرو انجامش بده نمیشه که هرچی دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت رو‌روی ترازو ببینی نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو اینه از اندامت لذت ببری. نمیشهاندازه دونفر بخوری ولی به سایز یه نفر لباس بپوشی همین الان شروع کن با یه اراده قوی اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو اینه از خواب بیدار میشی وزن شروع ۷۶ وزن فعلی۶۰ وزن هدف ۶۰
ن هنوز ۱۴روز مونده

خب پس عزیز جان زود زدی بی بی چک رو نشون نمیده که

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
چن ماه اقدام کردی

این سومین ماهه ماه های قبل بدون قرص این ماه با قرص ماه اول اقدام هم بارداری شیمیایی داشتم

باداری شیمیایی چیع؟قرص چی 

ایین ماه قرص لتروزول مصرف کردن بدون امپول و بارداری شیمیایی یعنی لقاح انجام میشه حتی لانه گزینی هم انجام میشه اما موعدت یکم دیر تر پریود میشی و میفته

ع اخه میگفتن ۱۴روز بگذره نشون میده بعد بخاطر ترشح زدم گفنم شاید واقعا هستم ک نشون میده

ربطی نداره باید از موعد بگذره اون موقع هنوز اتفاقی نیفتاده که نشون بده

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
2825
2823
2791
2779
2792