2777
2789
عنوان

شمااگه شوهرتون موی سفید داشت دوست داشتین رنگشون کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 35 پست
موی سفید مهم نیست که،هم نشان گذر عمر هست،هم ارثی ممکنه باشه و هم بخاطر تغذیه و نوع شامپوها و... برا ...

آخه خانوادش میگن پسرمون زود پیر شده ،گاهی هم به شوخی میگن تواذیتش کردی توپیرش کردی

میشه بپرسم ازچه رنگ مویی استفاده میکنه وطرز استفاده لطفا

رنگ موی ایرانیه اسمش و نمیدونم

خب درست میکنه میذاره ۱۰ دیقه بعد میشوره شوهر من بیشتر ریشش و میذاره چون موهای سرش سفید نداره خیلی

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۲۱ سالمه موهام ارثی سفیده البته فقط سمت چپ سرم و خطی هست خیلی دوستشون دارم

همش خانواده اش نیش وکنایه میزنن وگرنه من وخودش مشکلی نداریم مثلا همین دیشب خواهر شوهرم تاشوهرم رو دید لبش روگزید گفت داداش پیرشدی

همش خانواده اش نیش وکنایه میزنن وگرنه من وخودش مشکلی نداریم مثلا همین دیشب خواهر شوهرم تاشوهرم رو دی ...

ادما حرف مفت زیاد میزنن یبارم سر کلاس ریاضی تقویتی ی دختره مسخرم کرد . نباید تحت تاثیر باشید محترمانه جواب بدین .

آخه من شوهرم پیر نیست فقط سی وخورده ای سنشه   ۳

شوهر منم از همون سن موهاش شروع به سفید شدن کرد و خیلی سریع هم پیش رفت

خانواده مدام به من میگن واای پسرمونو پیر کردی البته باحالت شوخی منم با شوخی و خنده میگم ببینید چقدر جذاب شده