2777
2789
عنوان

تقاص پس دادن

751 بازدید | 43 پست

یه مدت یه فکری ذهنم مشغول کرده که اهه منه یا خیر 

من با یه اقایی بودم و به شدت عاشقم کرد و اومد خاستگاری اما قدیما به دختر فامیلشون حس داشته بعد چند بار خاستگاری دختره قبول نمیکرده وقتب خانوادش فهمیدن رفته خاستگاری گفتن بیان حرفی بزنن و خانوادش اونو ترجیح دادن .. پسره بم گفت دیگ نمیخام خانوادمم نمیخان میخای خودت بکشی نفرین کنی برام مهم نیست و رفت .. بعد از یه مدت دختره گفته نمیخوام حتی صحبت نکرد باش و پسره دلش شکست ممکنه تقاص دلشکستن من باشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالش۱۰۰درصده

♦️خوب بودن زیاد سخت نیس کافی ست مهربانی کنی ♦️زبانت ک نیش نداشته باشدو کسی را نرنجاندهمین خوبی ست♦️وقتی برای کسی خوبی بخواهی همین خوبی ست🔷️مهم نیست ک ادمها چگونه اند،مهم نیس جواب سلامت رامیدهند یانه        🔷️توسلام کن،سر ب سر دلشان بگذار،شیطنت کن، بخند ... همین خوبی ست.                                      ♦️ مهم اینست توخوب باشی                                    ♦️آن ها روزی دل شان برای خوبی هایت تنگ میشود...باور کن...🌹🤗