2777
2789
عنوان

خانمایی ک قرص اورژانسی مصرف کردن

169 بازدید | 5 پست

بچه ها من قرص چند روز پیش استفاده کردم حدود س یا چهار روز پیش از همون روز لکه میدیدم بعد دور افتادم سر خونریزی ولی زیاد نیست این نونش اینه ک اتفاقی نیفتاده?

بعد الان شوهرم دست خودش نبود از دستش در رف اصن نفهمیید ببخشید تورو خدا واضح گفتم الان چیکار کنم لکع بینی هنوز بود ما فک کردیم تموم شده اما بعد فهمیدیم ک هنوز دارم انقد اعصابم خورد شد ک با شوهرم دعوامون شد سر موضوع تورو خدا بگین ک قرص اورژانسی بخور میا نه

با دعاهاتون خوشبخت میشم من به دلای پاک همتون ایمان دارم 💔🥀یه صلوات برا خوشبختیم بهم هدیه میکنی؟😭🙏🏻💓 من میخوام خوشحال باشم؛اما حتی واسه خوشحال شدن هم خستم😔💔🥀خدا چهارتا ازت میگیره یدونه بهت میده اندازه ی چهل تا دو،دوتای خداچهارتا نمیشه بهش اعتماد کن...♡:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حکم سقط(قتل) جنین از لحظه انعقاد نطفه هست بزرگوار... این موضوع نظر من نیست شما میتونی با یه سرچ ساده متوجه بشی... اگه چن روز گذشته قطعا نطفه داره لذا مرتکب این عمل حرام نشو مادر عزیز... بارداری خداخواسته داری به جای ناراحتی خوشحال باش🌸🌸

ببین عزیزم ...ارامش خودت رو حفظ کن، شاید هم اصلا اتفاقی نیفتاده باشه،ولی تو با خوردن این قرصها تمام نظم هورمونی بدنت رو بهم میزنی، این قرصها عوارض زیادی داره ،ارام باش تا بتونی تصمیم درست وعاقلانه بگیری.وراضی باش به رضای خدا اگرهم انعقاد نطفه‌ای شده باشه حتما اونی که مصلحت ما رو میدونه این رو برات خواسته بهش اعتماد کن .....