2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@عروس_عموجون    ‍

بیچاره دروغ نگفته

عشق چشم بسته دلو بهت دادم❤با پای خودم 🦶به دامت افتادمم.دیگهچی میخوای از جونه یه آدم🤔عشق تو این قهر و آشتیای یه ریزی بهم میزنی هی مگه مریضی🤒با این همه باز چه عزیزی😍عشق بوسه ای💋وسط پیشونی.یه زخمی که تا همیشه میمونی به جون خودت درد بی درمونی🤕عشق غمه قشنگ پرطرفداری حیف تو که فقط مردم آزاری😬میای میری چه بیکاری🙁آهای عالیجناب عشق فرشته 🧚‍♀️عذاب عشقحریف تو نمیشه این قلب بی صاحاب عشق.منو دیوونه میخوای تو اینجوری خوشی عشق ولی بازم دمت گرم چه زیبا میکشی 🤪عشق😍

فقط اون کار بر بنده خدای که تاپیک زده بود وقتی داستان امیر و سیاوش خوندم چقد دلم سوخت فهمیدم مرد خوب و مهربان هم وجود داره اونوقت شوهر من اینطور نیست خدا ازشون نگذره که با دروغ هاشون دل یه عده ساده لوح رو خالی میکنن و باعث میشن طرف نسبت به خانوادش و شوهرش سرد بشه 

فقط اون کار بر بنده خدای که تاپیک زده بود وقتی داستان امیر و سیاوش خوندم چقد دلم سوخت فهمیدم مرد خوب ...

اخه مگه میشه یه دختر ۱۶ساله بگه به پسر عموش من دختر نیستم بگه قربونت برم اشکالی نداره فدا سرت میدونم با سیاوش بودی فدا سرت

اخه مگه میشه یه دختر ۱۶ساله بگه به پسر عموش من دختر نیستم بگه قربونت برم اشکالی نداره فدا سرت میدونم ...

اره بابا رویاها رویاهشونو اینجا میگن بعد یه عده میان با زندگی واقعی خودشون مقایسه میکنن