2777
2789
عنوان

دیگه شورش و درآورده با پسراش🤢🤮

784 بازدید | 38 پست

یه داداش دارم یه خونه داره ۷۸ متره تو بهترین خیابون یه محله خوب

جدیدا گفت تو همون خیابون یه خونه ۹۶ متری خریدم گفت بدون تراس ۹۶متره با تراس ۹۸ اینا ۵ میلیارد گرفته

امروز داشتیم میگفتیم چقدر فلان شهر قیمت مناسبه تهران بخوای محله خوب بخری خداتومنه 

یهو مامانم گفت نگفت ۹۸ متره گفت خونه اش ۹۰ متره کوچیکه من گفتم نه بابا خودش گفت ۹۸ متره

دوباره مامانم گفت نه بچم خونه اش کوچیکه

گفتم مامان الحمدالله خداروشکر دوتا خونه داره تو بهترین جا چرا مدام میگی نداره بچم بیچاره بچم 

خداروشکر کن

قبلا هم میگفت اتاق پسرش کوچیکه طفلک نوه ام

درصورتیکه ما مستاجریم و دخترم و طفک اصلا اتاق نداره

مدام میخواد بگه پسراش گناه دارن بدبختن اما دختراش پولدارن و فیلم بازی میکنن و ولخرجن که اوضاعشون اینه

پارسال به بچه من ۴۰۰ تومن داد واسه تولدش بعد ده میلیون خرج داداشم کرد براش کفش خرید و ....

بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلیا اینجورین متاسفانه 

همیشه بین فرزند دختر یا پسر فرق میزارن

کاربر قدیمی هستم بخواطر به آدم عقده ای تعلیق شدم کورد زبانم و به زبانم افتخار میکنم❤️نظر مخالف داری با احترام ریپ بزن اگه عقده ای هستی ریپ نزن ممنون میشم 

نه بابا ما که ازاون شانس هانداشتیم

من چی بگم 

مامانم پسر دوسته من و بچه هامو زیاد دوس نداره

مادرشوهرم دختر دوسته بچه های دخترشو بیشتر دوس داره

بچه هام موندن این وسط 😁

بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند  

من عاشق پسر داشتنم الان دوتا دخمل ناز دارم ولی همیشه به خدا گفتم اگر قراره روزی ازاین مادرا بی منطق بشم هیچوقت بهم پسر نده

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست

ااوووف من چی بگم که دلم پره از مامانم منو اصلن نمیخاد خیلییی فرق میذاره بچمو جلو خودم بچه داداشم اذیت میکرد مامانم میگفت تقصی اینه یه خوراکی میخواست بده میداد بیشترشو به اون تازه مابین خواهرا هم فرق میذاره من اگه از شوهرم درددلی کنم میگههه اوووف تو هم ... دیگه همه مردا همینن اما خواهرمو میگه بچم شوهرش اذیتش میکنه اختیار هیچیو نداره و.... هزارن مثال دیگه

من چی بگم مامانم پسر دوسته من و بچه هامو زیاد دوس ندارهمادرشوهرم دختر دوسته بچه های دخترشو بیشتر دوس ...

توخود خودمنی😅

اونا دوست نداشته باشن خدامارودوست داشته باشه بنده ی عزیزکردی خداباشیم آمین🙏

یه بار پسرم با پسر داداشم سر بستنی ( که مال پسرمه و البته پسر داداشم میخواست غیر از بستنی خودش بستنی پسرمم برداره و تازه من پولشو داده بودم) دعواشون میشه بعد مامانم در اومد گفت بستنی رو از دست بچت بگیر بده به پسرمون میگم خوب اون بستنی داره مامانم گفت اسکال نداره این پسرمونه گریش درنیاد پسرت بذار گریه کنه

منم به پسرم گفتم حالا که اینطور شد هرجور میخوای پسره رو کتک بزن

پسرمم مثل خون آشام افتاد به جونش به زور از زیر دست وپاش در اوردنش🤣🤣🤣🤣

بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند