2777
2789

سلام من گلاب ب روتون گهگاهی بواسیر داشتم فقط مثلاهر۵ماه.بعد الان بعداردیبهشت یهوبدترشدم هرچقد فشار میاوردم نمیتونستم تخلیه کنم خیلی هم درد داشتم دوبار هم موقع فشار خون اومدو بزور خالی میکردم خودمو یبار خیلی ببخشیدمجبورشدم ازدستم کمک بگیرم بعداون انگاری روده ام ضعیف شد سمت چپ شکمم حس پری و سفتی بعضی وقتا هم نیش میکشه و چن روز یکبار میروم سرویس بااینکه حس میکنم روده ام پره.خیلی بده.

نمیدونم مشکل چیه میترسممبرم دکتر سرطانی چیزی باشه وحشت دارم.توروخدا کسی این مشکل داشته خیالمو راحت کنه همش استرس دارم گریه میکنم اگه دکتر طب سنتی یا کسی هم که کارش خوبه مجازی بهم معرفی کنید ممنونتون میشم خداخیرتون بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نترس چیزی نیس منم هم دو سال پیش یبوست داشتم متخصص رفتم زخم اثنی عشر داشتم ۵ ماه دوره درمان خوب شدم

من زیاد ک فشارمیارم بواسیرمیاد بعضی وقتا هم درد داره موقع فشار.خیلی بده واقعا میرم چن ساعت سرویس میمونم

غذاهای فیبردار بخور اب زیاد بخورر میوه سبزی ورزش

گاهی شکمم درست کار نکنه قرص سیلاکس میخورم گیاهیه

مقعدت درد میگیره رو توالت فرنگی بشین دردش کم تر میشه یا حالت نشسته کامل رو توالت نباش کمی بایست دفع انجام بده اونجوری درد کمتره فشار کمتر به مقعد میاد. یا با انگشت کناره های خروجی مقعد فشار بده دفع راحتتر باشه خون نیاد. خدا این تجربیات منو نصیب کسی نکنه☹️🥲

گاهی گمان نمی کنی ولی خوب می شودگاهی نمی شود که نمی شود 
نترس چیزی نیس منم هم دو سال پیش یبوست داشتم متخصص رفتم زخم اثنی عشر داشتم ۵ ماه دوره درمان خوب شدم

بعداینکه من شهرستانم دکتر متخصص اینکار نیست و نمیخام خانوادم نگران کنم یا اذیت بشن.همیشه خدا مریضم🤦‍♀️

بعضی وقتا حتی قسمت چپ شکم حس میکنم ازداخل میخاره انگار زخمه واس شمام اینطوری بود؟

عزیزم یبوست مربوط به روده اس.اگه داخل مدفوع خون باشه بده اونم آزمایش بدی.یبوست مال زخم معده .زخم اثن ...

ن داخل مدفوع خون نبود جدابود وقتی زیاد فشار میاوردم انگار زخم میشد

قرصه؟ اگه خوبه برم بخرم

اره برو داروخانه بگی قرص سیلاکس میخام . شکمتو کار میندازه یبوست نگیری

تو نت سرچ کن میاره 

گاهی گمان نمی کنی ولی خوب می شودگاهی نمی شود که نمی شود