2777
2789

بچه ها من ۵ سال و نیمه عروسی کردم شوهرم اخلاق خوب و بد داره اما دوستش دارم مشکل بزرگمون که منو افسرده و عصبی کرده اینکه میگه بچه نمیخواد حالا بماند چقدر دعوا و بحث و اعصاب خردی داشتیم 

سر این قضیه من حال روحیم زیاد بهم میریزه دوست ندارم زیاد تو خونه تنها باشیم دوست ندارم ازم جدا باشه اما تو خونه هم که هستیم حالم خوب نیست مخصوصا وقتی مادرش بهش تلفن میکنه و کلی واسش ناز ریز و درشت میاد بهم میریزم که اصلا واسشون مهم نيست و فقط زندگی دخترشون واسشون اهمیت داره

چیکار کنم که کمتر اذیت بشم الان خانوادم رفتن مسافرت و چون نیستن که برم پیششون تو خونه اصلا اعصابم خرد میشه و آروم نیستم

در نهایت زندگی میرقصد به ساز من😇😇

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

در مورد بچه که بشین باهاش حرف بزن ببین چرا نمیخواد. شاید فکر میکنه از لحاظ مالی از پسش برنمیاد یا هر چیز دیگه.

ولی در مورد تنهایی،سر خودت رو گرم کن که تنها نباشی. برو ورزش،یا کلاس های مختلف،یا با دوستات برو بیرون. یا اگر دوست داری و میتونی برو سرکار. کلا بیکاری آدم رو کلافه میکنه.بیکار نمون

یک ساعت بعد از اینکه خاکمون میکنن،مردم سر میز ناهار به فکر این هستن که نوشابه زرد بخورن یا مشکی .این جا مینویسم که همیشه یادم بمونه:کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود خر کیه..‌...هر کی گفت با قانون جذب به همه خواسته هات میرسی،دست و پاشو ببند بندازش تو استخر بگو با قانون جذب بازشون کن😒
میدونم. منم نه ساو مشکل شما رو داشتم. با دعوا راضیش کردم و پشیمون شدم. ببین درد و دلیلش چیه؟

والا نمی‌فهمم دردش چیه میگه از بچه متنفرم

در نهایت زندگی میرقصد به ساز من😇😇