2777
2789

من وکیل دارم و یه خونه قولنامه ای هست که قولنامه به نام شوهرمه طی چه مدنی میتونم توقیفش کنم خیلی طول میکشه مثلا چه مدت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی داره. قولنامه دستت هست؟ باید ثابت کنی وجودش رو خیلی مهمه توی مرحله اجرای احکام داری توقیف می ...

خونه و ماشین سنگین رو توقیف کردم قولنامه هم دارم میگه باید برای توقیفش درخواست الزام به سند بدی تا توقیف بشه چقد طول میکشه توقیف شه یخوام اینو بدونم

قولنامه اییه سند داره ؟ معمولا سند مادر دارند که ارزشی نداره قولنامه ایی  . مگر به سند مادر دست ...

پول خونه رو کامل پرداخت کرده بود مرحله سند زدن مونده بود که فوت شدش شوهرم بعد الان اساسیه من تو خونس و کلید دست مادر شوهرمه حالا من موندم باید چیکار کنم خیلی درگیرم میخوام حداقل از مهریم اون خونه رو بردارم

خونه و ماشین سنگین رو توقیف کردم قولنامه هم دارم میگه باید برای توقیفش درخواست الزام به سند بدی تا ت ...

ظرف یک ماه توقیف از معامله میشه

ولی تا بتونی تنظیم سندش کنی زمان می بره شاید حتی شش ماه هم بیشتر

[QUOTE=250157617] پس الان خونه متعلق به ورثه است و رسید پولتون   میتونه  یک امتیاز باشه براتون ولی  الان از اختیار شوهرتون خارج شده.  چون سند نخورده. بنظرم با یک وکیل درتماس باشید. با فوت ایشون  اختیار تون تغییر کرده.